Ha nagyon taknyos az anyuka a szülésnél/osztályon azt hogyan kezelik le a kórházban?
Arra gondolok, hogy ilyenkor "elkülönítik" a kismamát, mikor kapja meg a kicsit, hogyan miként megy az ilyesmi.
Elvileg csak taknyos vagyok, egyszerű megfázás, de lehet, hogy nem az, mondjuk nem is influenza. Sajna eddig nem javulok, a doki és a védőnő is együtt érzően megsimizik a vállam, és jobbulást kívánnak...
Nem hinném, hogy bármit s fognak tenni.
Amikor második babám született, nekem is folyt az orrom, az egyedüli rossz az volt a dologban, hogy fájások között még az orrtörölgetéssel is foglalkozni kellett, mert szabályosan dőlt az orromból, szerencsére férjem tartotta a zsepiket...
Lehet, hogy "szülés "hatására" meggyógyultam, mert arra nem emlékszem, hogy utána kellett volna nagyon fújogatnom...
A kicsidet ugyanúgy megkapod, őt betegen is szoptathatod, később is, és így természetesen rögtön az elején is...
Jobbulást, hátha még javulsz picit a szülésig!
Én is télen szültem, taknyosan, szörcsögve, prüszkölve, és senkit sem érdekelt a szülészeten. Mondjuk engem sem. :)
Nem fognak elkülöníteni szerintem, nem olyan kirívó dolog ez, inkább csak kellemetlen. Ha kérsz maszkot, talán adnak, vagy vihetsz is be magaddal, és használhatod, ha a babád fölé hajolsz, na meg persze gyakori kézmosás antibakteriális szappannal, használt papírzsepiktől való azonnali megszabadulás.. nagyjából ennyi. Én egy éve szoptatok, ezalatt kétszer voltam nagyon beteg, de a babámat egyszer sem fertőztem meg.
Az én babám egészsége ebből a szempontból "nem zavar", a tesóval voltam párszor beteg, ennél durvábban.
De azért más újszülöttjei kicsit aggaszt.
A kicsi velem együtt szenved, kapott némi védettséget már:)
szia. ha folyik csak az orrod akkor a zsepiktől megválni és sűrű kézmosás sztem is elég.Ha nagyon csúnyán köhögsz is és van más anyuka/baba is a szobában akkor én felvennék egy maszkot, h ne köhögjem tele a szobát és mást, főleg a bébikre gondolok h ne fertőződjenek meg.
De addigra reméljük meggyógyulsz!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!