Nagyon fáj a szülés? Milyen érzéshez hasonlitanátok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 11:12
11/14 anonim válasza:
A vajúdás kegyetlen, a kitolás megváltás! Legalábbis nekem! :)
12/14 anonim válasza:
Magara a fajdalomra nem emlekszem,szerintem ezert nehez meghatarozni mert nem emlekszunk ra,csak arra hogy bazira fajt,de hogy konkretan hogyan arra nagyon sokan nem emlekeznek.
13/14 anonim válasza:
Szerintem is dinnye efekt:)mi vajúdást végigbeszélgettük aztán szóltam,hogy nagyon nyom a baba olyan,mintha kakilni kellene akkor megrepesztették a burkot bár már szivárgott a víz A harmadik tolófájásra kijött a Csöpségem.nagyon megkönnyebbültem és jó volt, hogy pihenhetek,bár utána még a burkot is ki kell nyomni,de a semmi.varrásnál én is beszóltam,hogy elég már komolyan mindent éreztem,pedig kaptam érzéstelenítőt.Életed legjobb élménye lesz.Mindenkinek át kell élnie.
14/14 anonim válasza:
hát én a fájdalmat a legnagyobb ellenségemnek sem kivánnám! de mikor már megszületik a kicsi az maga a megváltás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!