Semmihez sem hasonlitható ha nagyon kéne talán olyan mint görögdinnyét kakilni.
Állitólag aki szült már vesekövet .. na ők tudnának mesélni.
2010. dec. 17. 11:15
2/14 anonim válasza:
Hát én nem akarok riogatni senkit aki még nem szült, úgyhogy inkább nem írok semmit.
2010. dec. 17. 11:23
3/14 anonim válasza:
Igen, nagyon fáj. Hogy milyen érzés? A legfájdalmasabb és egyben a leggyönyörűségesebb érzés a világon. Konkrét érzéshez nem tudom hasonlítani...
2010. dec. 17. 11:23
4/14 anonim válasza:
Nekem nem igazán fájt habár utánna sem a gát seb.
Olyan mintha valaki nyomna belülröl kifele. èn kaptam érzéstelenítöt, csak sima fenékbe és az a fájdalmat csillapította de minden mást éreztem.
ami nagyon nehéz volt nekem a kitolási szakasz. teljesen pánikba estem, mert nem jött ki és mindig vissza csúszott. vagy is ott az a tehetelenség hogy nem tudom kinyomni rosszabb volt mint bármi fájdalom.
nekem a gát seb is kényelmetlen volt de igazából nem fájt, max húzodott.
én a terhességet sokkal rosszabbul éltem meg mint maga a szülést.
2010. dec. 17. 11:28
5/14 anonim válasza:
Ezt nem lehet semmihez sem hasonlítani.
Egy teljesen újfajta fájdalom.
Lehetne mondani, hogy mensiszerű görcsök sokszorozva, de azért annál is másabb érzés.
S igen fáj, piszkosul. De a szülés ezzel jár, el kell fogadni, és nem szabad ráparázni.
2010. dec. 17. 11:29
6/14 anonim válasza:
Az első fején találta a szöget.
Dinnyét kakilni!!! Aztán megkönnyebbülsz, végre, és eláraszt a boldogság!
Ez a legszebb benne!
Ha tehetném még legalább 10szer szülnék. DE örülök ha fel tudom nevelni 2 csemetémet!
2010. dec. 17. 11:32
7/14 anonim válasza:
Hát ezt mindenki máshogy érzi.De a "dinnyét"kakilni elég találó.Nagyon feszül az egész alsó része az embernek,én azt hittem eltörik a farcsontom.A legnehezebb a fej kibújása,utána a többi csak kicsúszik.Aztán el is felejted mennyire rossz volt.
2010. dec. 17. 11:35
8/14 anonim válasza:
Tiszta "élien"! De komolyan, olyan volt, mint ha az egész hasam ki akart volna szakadni.
A gátmetszést nem éreztem, csak hallottam. Megvárták vele a fájást és akkor csinálták.
2010. dec. 17. 11:46
9/14 anonim válasza:
Nagyon fáj, nekem konkrétan elakadt a lélegzetem is. A párom csak onnan tudta, hogy jön egy fájás, hogy mereven egy irányba néztem, és meg sem tudtam mukkanni. Aztán bekötötték az EDA-t, az hihetetlen jó volt. Onnantól béke, és nyugalom. A kitolásnál kicsit lejjebb vették az adagot, akkor fájt megint, de ott meg annyira a kitolásra koncentráltam, hogy gyorsan túl voltam rajta. A gátseb varrását viszont nem kívánom senkinek. Mondtam a dokinak, hogy még egy öltése van, és én befejeztem, úgy marad, nem érdekel... Nem is értem mit varrt annyit, mert alig volt vágás. Hasonlítani nem tudnám semmihez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!