Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2010. dec. 08-án szültem, és...

2010. dec. 08-án szültem, és azóta semmi étvágyam sincsen. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Mindig ügyelek arra,hogy egyek valamit,mert fontos, hogy legyen tejem.De nem tudom, hogy mitől nincsen étvágyam.

Szerencsére rengeteg folyadékot fogyasztok, és tejem is van normálisan.

2010. dec. 16. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt, amilyen jó étvágyam volt terhesen, a szülés után alig bírtam enni, de mivel sok folyadékot ittam így volt tejem és szépen gyarapodott tőle a kisfiam. Így könnyen lementek a terhesség alatt felszedett plusz kilók, de ha nagyon zavar egyél étvágynövelő vitamint vagy Béres cseppet.
2010. dec. 16. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Szülés után legalább 3 hétig nekem sem volt étvágyam. A kórházban szinte abszolút nem tudtam enni, itthon aztán 2 hét múlva rendeződött minden evés-téren. Ne aggódj és igyál eleget.
2010. dec. 16. 14:20
 3/6 Jázmin anyucija ***** válasza:
Szia! Én is ugyan azon a napon szültem. És szintén csak eszem valamit, mert muszáj, de semmi étvágyam.
2010. dec. 16. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez az étvágytalanság 2 hónapja tart...most már sajnos eljutottam odáig, hogy csökken a tejem. Próbálok magamba nyomni ennivalót, de piszok rosszul esik. Nekem amúgy azért nincs étvágyam, mert babám hasfájós, és piszok sokat sír...olyankor én is vele, mert nagyon zavar a tehetetlenség, hogy nem tudok neki segíteni, így étvágyam sincs nagyon. Az utóbbi napokban mikor észrevettem, hogy csökken a tejem, akkor elkezdtem leveseket enni - az valahogy könnyebben csúszik.
2010. dec. 16. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam is volt ilyen étvágytalanság! Hordták ide Anyámék meg anyósék a rengeteg enni valót,csupa kedvenceimet,és hiába,mert nem nagyon ettem belőle. Igyál sok folyadékot,és a levesek azok tényleg jobban lecsúsztak nekem is.Főleg a finom tyúkhús leves.Csak a leve...mást nem nagyon ettem belőle.
2010. dec. 17. 08:25
 6/6 anonim ***** válasza:
2 terhességnél nekem is igy volt kb.4-6 hétig. Aztán elmúlt.
2010. dec. 17. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!