Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyit szokas fizetni a...

Mennyit szokas fizetni a szulesz dokinak?

Figyelt kérdés
Erdelyben fogok szulni!Esetleg jol jonne ha valaki tudna egy ottani arat mondani!7 honaposak leszunk mikor megyunk,es nem akarok dokit fogadni,de gondolom igy is ugy is meghalalnam azt a dokit-szulesznot aki a szulest vegrehajtja!(bocsi az ekezetekert csak angol nyelv van a bill-re)Mennyit szokas adni?elore is koszi
2010. dec. 15. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akinek van fogadott orvosa, általában a tízszeresét adja a rendelési árnak (pl. ha a rendelésen 1O ezret kér a vizsgálatért, akkor 1OO ezer a szülés). Ha nincs fogadott orvosod, akkor annyit adsz, amennyit tudsz. Pl. a barátnőm 2O ezret adott. Szerintem ez egy normális összeg.
2010. dec. 15. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Ettől a10 szers dologtól mindig afalra mászok, nem tuom ki taláta ki.

Adjál neki annyit, amennyit gondolsz, vagy kijön a keretből.

Ha kevésnek találja, nem fogja visszetnni beléd a gyereket.

én leírom, mennyikert adtam:

2000-ben, amikor 3000 ft/alkalom volt terhesgondozás

( 5-6 alkalom, nem hívott be 2 hetente a pénz miatt), kapott a doki a 6 hetes kontrollon 10 ezer forintot.

2009-ben ugyanannál dokinál 7000 ft volt terhesgonodzás, (5 alkalommal mentem)és szintém a hetes kontrollon kapott egy 20 ezrest.

nem nézett rám csúnyám, nem szabott meg árat, szóval nem volt egy pofátlan pénzéhes doki, melleseg főorvos.

2010. dec. 15. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem fogadsz dokit, teljesen mindegy mennyit adsz szülés után.Annak is örülni fog az ügyeletes.
2010. dec. 15. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Annyit adj amennyit elbír a pénztárcád!

Az enyém az elsőnél 30000 -et bírt, a másodiknál 20000 Ft- ot.

2010. dec. 16. 00:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem fogadott dokim van, egy vizsgálat 10-15.000 Ft nála. Ennek azért én sem akartam a tízszeresét adni, hiszen nem keveset hagytam nála a magánrendelőben. Szülés után mi 80.000-at adtunk neki. Kérdeztük előre, hogy mennyi a szülés, de azt mondta amennyit gondolunk.
2010. dec. 16. 06:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Első válaszoló!

Ez hol van leírva v ki mondta hogy a 10x a szokás?Ilyen nincs!

Mindenki annyit ad amennyit tud!Én mindkétszer 50e ft-t adtunk.Plussz amikor mentem hozzá(3e ft) , de akkor sem mindig kapott!

2010. dec. 18. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!