Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagy baj ha már nagyon nagyon...

Nagy baj ha már nagyon nagyon várom?

Figyelt kérdés
34 hetes vagyok.Tudom az normális hogy a kismamák nagyon várják a napot,hogy a kezükben lehessen a babájuk de úgy érzem túlságosan is odavagyok.Nagyon szeretnék már túlleni rajta mert fizikailag is megvisel engem a terhesség sok a panaszom és már nem tudom úgy letenni a fejem hogy ne azon gondolkodnák mi lesz ha itt lesz melettem meg ilyenek.Ez már szinte beteges legalábbis úgy érzem.Néha arra gondolok hogy mit kéne tennem hogy a szülés beinduljon,persze erről hamar el is terelődika figyelmem.Pedig már tényleg nem sok lenne hátra de nem bírom már ki...Nagyon rossz dolog ez?Előre is köszönöma válaszokat:)
2009. jan. 21. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért még 3 hetet bírj ki nagyon hamar eltelik az idő...én is ilyenekre gondoltam terhesség elejétől, s aztán ott is volt hipp hopp karomban:)Kitartás
2009. jan. 21. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A harmadik terhességem nekem elég problémás volt, holott a babával és velem végül is nem volt gond, csak olyanok, amik ma már nevetségesnek tűnnek. Gyomorsav, alvásprobléma, ilyesmik. De nekem nagyon gyorsan teltek a hetek, és főleg a végén. Szerintem semmit ne tegyél, el fog jönni az idő neked is, és akkor már örökké ott lesz a baba:-)
2009. jan. 21. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Gondolj arra,hogy még most pihenhetsz,ehetsz minden félét(azt is amit a szoptatás alatt nem),megnézhetsz egy jó filmet a pároddal vagy csak szimplán össze bújhattok.Ha már meglesz a picuritok erre igen kevés időd fog jutni.De majd persze kárpótol a kisbabád.A hétvégére szép időt mondanak,ha jól érzed magad menjetek kirándulni a pároddal!Jó babavárást!
2009. jan. 21. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én 35 hetes vagyok és teljesen együtt érzek veled!A fejemben tudom,hogy minél tovább bent van a picúr annál jobb neki,de úgy érzem sosem múlik el ez az 5 hét.És csak abban bízom,hogy nem akarja végigvárni az időt.Rengetegszer végigolvastam már,hogy mi kell a "bábakoktélba" ami állítólag beindítja a szülést,de mindenképpen megvárom vele a 39.hetet.Kitartást neked is és ha netán van kedved MSN-en elütni az időt a címem:tunci1974@freemail.hu
2009. jan. 21. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Egyáltalán nem baj, szerintem természetes dolog, mikor 9 hónap után már szeretné az ember a kezében tartani a gyermekét. Én is így éreztem, alig vártam a szülést, pedig nagyon féltem is tőle. Attól tényleg nincs jobb dolog a világon, mikor ott szuszog a karodban, vagy mikor rád mosolyog, de azért még bírj ki néhány hetet, neki még most odabent jobb. Könnyű szülést és jó babázást kívánok.
2009. jan. 21. 22:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)Végül is igen,mindennek eljön az ideje:)
2009. jan. 22. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!