Milyen jelből leszek teljesen biztos abban, hogy szülni fogok?
1) elfolyik a magzatvíz
2) rendszeres 5-10 perces fájásaid vannak
szia,
folyton ezen agyaltam anno :) mert mindenki csak azt hajtogatta, hogy egyszerűen csak tudni fogod és kész!! és valóban így is lett!! 30. héttől voltak jóslóim, de amikor jöttek a "rendes" fájások egyszerűen tudtam!! :) 10 percesekkel kezdődtek, akkor még hagytam apád aludni, mert mindez fél 11 körül volt, letusoltam, elkészültem, aztán amikor elkezdett rövidülni az idő a fájások között keltettem a párom és indulóra vettük :) nekem nem folyt el a vizem, mire beértünk már 5 percesek voltak a fájások, a doktornő burkot repesztett majd ment minden szépen sorjában :) reggel 06:03 percre kint volt a manócskánk :)))
szóval tényleg tudni fogod ne aggódj!! :)
könnyű szülést kívánok Neked!!
Ági egy 2 éves törpe anyukája
én is ugyan ezen agyalok,hogy biztos tudni fogom e.nekem elég magas a fájdalom küszöböm és nem tudom,hogy a 10 perces fájások mennyire fájnak nehogy leragadjak itthon,mert úgy leszek vele,hogy ez elviselhető.Nekünk kell kb 30-40 perc mire a kórházba érünk.
39 hetes km
A magzatvíz sem folyt el, és fájásaim sem voltak.
Enyhén véreztem. De nem is vér volt, hanem inkább rózsaszínes folyás. Úgy gondoltam, talán jobb lenne bemenni a kórházba.
Megvizsgált az ügyeletes doki, már 1 ujjnyira nyitva voltam, tágulásos vérzésem volt. Ez volt 03.30-kor.
Fájásom csak burokrepesztés után volt, kb.11 körül.
Fél 2-re meglett a baba. :)
(első szülés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!