Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen jelből leszek teljesen...

Milyen jelből leszek teljesen biztos abban, hogy szülni fogok?

Figyelt kérdés
Első babás 37 hetes kismama
2010. dec. 13. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1) elfolyik a magzatvíz

2) rendszeres 5-10 perces fájásaid vannak

2010. dec. 13. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha teljesen tuti akarsz lenni, az már ált. a vajúdás intenzív szaka, ahol azonnal érzed, hogy ez már az. Előtte akkor, ha az összehúzódások rendszeresek, és nem múlnak el 40mp-nél kevesebb idő alatt. Ha bizonytalan vagy, akkor egy pohár bor, vagy egy rövid forró fürdő segít. Ezek ugyanis leállítják az összehúzódásokat, ha csak jósló fájások, az igazi vajúdást viszont nem akasztják el. Azért a hosszú fürdő nem javasolt, mert az elején még leállíthatja a vajúdást, plusz, ha megrepedt a burok, akkor csak a zuhany jöhet szóba.
2010. dec. 13. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:

szia,

folyton ezen agyaltam anno :) mert mindenki csak azt hajtogatta, hogy egyszerűen csak tudni fogod és kész!! és valóban így is lett!! 30. héttől voltak jóslóim, de amikor jöttek a "rendes" fájások egyszerűen tudtam!! :) 10 percesekkel kezdődtek, akkor még hagytam apád aludni, mert mindez fél 11 körül volt, letusoltam, elkészültem, aztán amikor elkezdett rövidülni az idő a fájások között keltettem a párom és indulóra vettük :) nekem nem folyt el a vizem, mire beértünk már 5 percesek voltak a fájások, a doktornő burkot repesztett majd ment minden szépen sorjában :) reggel 06:03 percre kint volt a manócskánk :)))

szóval tényleg tudni fogod ne aggódj!! :)

könnyű szülést kívánok Neked!!

Ági egy 2 éves törpe anyukája

2010. dec. 14. 08:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, remélem tényleg tudni fogom!
2010. dec. 14. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:

én is ugyan ezen agyalok,hogy biztos tudni fogom e.nekem elég magas a fájdalom küszöböm és nem tudom,hogy a 10 perces fájások mennyire fájnak nehogy leragadjak itthon,mert úgy leszek vele,hogy ez elviselhető.Nekünk kell kb 30-40 perc mire a kórházba érünk.

39 hetes km

2010. dec. 14. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:

A magzatvíz sem folyt el, és fájásaim sem voltak.

Enyhén véreztem. De nem is vér volt, hanem inkább rózsaszínes folyás. Úgy gondoltam, talán jobb lenne bemenni a kórházba.

Megvizsgált az ügyeletes doki, már 1 ujjnyira nyitva voltam, tágulásos vérzésem volt. Ez volt 03.30-kor.

Fájásom csak burokrepesztés után volt, kb.11 körül.

Fél 2-re meglett a baba. :)

(első szülés)

2010. dec. 15. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!