Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37 hetesen mennyi és milyen...

37 hetesen mennyi és milyen házimunkát tudtok ill. tudtatok még elvégezni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 16:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia, én most vagyok 36hetes, de tegnap épp ablakot mostam, szekrényeket törülgettem... Én abszolút mindent megcsinálok, mert nincs kire várnom hogy megcsinálja, férjem hulla fáradtan jön haza, örül ha lefeküdhet, szóval muszály megcsinálnom.

Igaz a nap végére van hogy majd leszakad a hátam, de ezen kívül semmi bajom nincs.

Nem szeretném elhagyni magam, sokan mondják hogy "nem szabad se ablakot mosni, de új függönyt felrakni, mert mi van ha...) De hát aki nem érti meg hogy nem megy fel magától a függöny....

2010. dec. 11. 16:47
 2/16 anonim ***** válasza:
Én mindent csináltam ugyanugy...
2010. dec. 11. 16:51
 3/16 anonim ***** válasza:

mosás, főzés, felmosás, porszívózás,portörlés, mosogatás(mielőtt elindultam szülni akkor is mosogattam)

Nálunk ősszel volt ablakmosás és függönycsere férjem csinálta...

2010. dec. 11. 16:52
 4/16 A kérdező kommentje:
Én is mindent megcsinálok, csak idegesít, hogy ami eddig fél óra volt, azzal most egy órát is elszöszmötölök. És persze estére a hátam és a derekam majd leszakad. Nektek a baba sokat mocorog. Nekem akkor kezd el ficánkolni igazán, amikor pár percre leülök megpihenni.
2010. dec. 11. 16:53
 5/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok:)

Hát igen ez picit idegesítő jelenség, én is le-le ülök pihizni ha kifáradok, pl a porszívózás közepén:D

De most már nem járok dolgozni sem, úgy hogy van időm....

Nekem nagyon lelassult a pici mostanában, néha néha mozog egy párat, de nem sokat, inkább éjjel mozgolódik mikor fekszem:)

2010. dec. 11. 16:56
 6/16 anonim ***** válasza:
Én mindent megcsináltam végig.Még a szülés napján kitakarítottam az egész házat.
2010. dec. 11. 17:24
 7/16 anonim ***** válasza:

Ablakon közlekedve festettem a gyerekszobát:)

Meg amihez nem kellett nagyon vegyszert használni takarítottam a lakást.

Tényleg lassan ment, de akkor is, muszáj volt csinálni:(:)

2010. dec. 11. 17:43
 8/16 anonim ***** válasza:

hihihi!

Én tudod, mit csináltam 37 hetesen? Falat vakoltam és csempét fugáztam éjjel 2 óráig, utána szeretkeztünk egyet és reggel 10-ig aludtam, mint a bunda. Néha csodálkozok, hogy bírtam:DDDD Utólag azt hiszem, túl aktív voltam szülés előtt

Most is megcsinálnám, a 10 hónapos fiam mellett, de már csak kávéval megy, 37 hetesen pedig nem ittam ennyi kávét, mint most:)

2010. dec. 11. 17:43
 9/16 anonim ***** válasza:
Atrendeztem a lakast,alattomosan kihasznalva hogy a ferjem elutazott egy hetre es o nem akarta atrendezni.... :)
2010. dec. 11. 18:53
 10/16 anonim ***** válasza:

En is mindent egymagam csinalok.Kulfoldon elek,semmi segitsegem nincs..Az en ferjem is sokaig dolgozik!

A hazimunkaban benne van a fozestol kezdve a takaritason keresztul minden..:D:D

Lassaban haladok a hatalmas pocommal,de nem loverseny ez!:D

Azert ha elfaradsz idonkent allj meg,ulj le egy picit,polcolgast a labaidat,igyal sok folyadekot!

2010. dec. 11. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!