Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40. hétben vagyok! Ha nyitva...

40. hétben vagyok! Ha nyitva vagyok már akkor, hogy találkozhattam ma a nyákdugó nagy részével?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál méhszáj c1111!Egy hete távozgat a nyákdugó kis részletekben,ma meg reggel egy nagy adag távozott!Ezt most azért nem értem,mert én ugy tudtam,hogy ha kinyilik a méhszáj akkor távozik,de ha nekem már nyitva van akkor,hogyan távozhatot mégis?
2009. jan. 20. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem is nyitva van már bő 1,5 hónapja, és még csak most kezdett el távozni kb. 1 hete (az is persze darabokban)

37 hetes kismama

2009. jan. 20. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is nyitva volt a méhszáj, de a nyákdugót nem láttam. :( Mondjuk engem a végén sokat vizsgáltak, és lehet, hogy a vérzéssel távozott, csak nem figyeltem.
2009. jan. 20. 10:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is épp így voltam 1111-es méhszájjal, nekem is jött nyákdugó és rá egy hetére megszültem 1 nap késéssel a kiírthoz képest :)

Könnyű szülést és jó egészséget!

1 hetes baba anyukája

2009. jan. 20. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!