Kinek van Pierre Cardin babakocsija? A mózes részével van
bajom.
Figyelt kérdés
Nekem egy PS-692-es van, a barátnőmnek meg PS-682-es. Az övének meg lehet emelni belülről a mózesrészét (több fokozatban is), de most néztük, hogy az enyémnek nem. Ez tényleg ilyen fapados verzió vagy kimaradt belőle egy elem? Meg szeretném belülről emelni egy kicsit, hogy kilásson a kislányom, mert már nagyon nyűglődik ha teljesen vízszintesben van szegénykém.
2010. febr. 16. 13:31
1/6 anonim válasza:
Szia!
Nem lehet sajna emelni a mózes részét!
Nekem még az is probléma vele, hogy nagyon keskeny a sport része és overállba épp, hogy belefér a 10 hós babám. Jövőre le kell cserélnem. :(
2010. febr. 16. 14:05
2/6 anonim válasza:
Ez fura, most néztem meg, nekünk PS-692-es típusú van, még a papírját is előkerestem, de a mienknek a mózesrészét lehet emelni. A hordozót nem, bár gondolom nem elírás, a fekvős részére gondolsz, ugye? A "használatiján" is rajta van, hogy lehet emelni. A fekvő részen van egy törés kb. a kupolával egy vonalban. A tieden nincs? Egyébként a fiam már 17 hónapos múlt, én nagyon szeretem a kocsinkat, lehet, hogy kicsit szűkös, de nem vészes, mondjuk ő előre szokott dőlni benne.
2010. febr. 16. 14:53
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, van benne egy törés és elvileg fel lehetne nyomni döntésbe a mózesét, legalábbis a 682-esnek úgy van, de fölötte még kellene lennie egy deszkának, mint az alján és arra jönne a puha szivacs. De nekem csak a szivacs van az alján, nincs merev rész, úgy meg nem tudom dönteni. Neked az benne volt? Lehet, hogy csak nekem hagyták ki belőle?
4 hónapos a kislányos és annyira utálja, hogy kész rémálom minden sétánk. Mondták hogy emeljem meg, de nem tudom, így a sportrészen gondolkodom, az valamennyire hátra billenthető, kb olyan helyzetben lenne, mint a pihiszékében.
2010. febr. 16. 16:00
4/6 anonim válasza:
Fú... nem tudom milyen deszkát keresel. :S A fejrésznél, pont középen van egy fekete szíj amivel fel lehet emelni. A "fekhely" alján van egy "U" alakú (szögletes, csak nincs ilyen billentyű) fém drótszerűség, az akad be az aljába. Ha megemeled és benyúlsz, akkor ki lehet tapogatni. Kb. olyan elven működik mint az összecsukható ruhaszárító, vagy a vasalódeszka alja, más "értelmesebb" hasonlat nem jut hirtelen eszembe... :) Azt nem mondanám, hogy pikk-pakk működik, nekem az okozott nehézséget, ha vissza akartam állítani teljesen vízszintesbe, mert úgy is mindig beakadt. Remélem érthető, így olyan nehéz leírni, pedig megmutatni tök egyszerű lenne!
2010. febr. 16. 18:14
5/6 anonim válasza:
Még annyival kiegészíteném, hogyha így sem sikerül, akkor holnap előveszem, megnézem neked, esetleg lefotózom, elküldöm e-mailen (vagy valahogy), csak nekünk már el van téve, mert rég kinőtte a gyerkőc. :)
2010. febr. 16. 18:17
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, köszi a választ! Most szedtem szét 100-szor a mózeskocsit, de nekem tuti nem stimmel benne valami, mert csak egy deszka van, azon meg egy vékony szivacs, szóval nem lehet rajta semmit emelni.
Írok privit és elküldöm a képeket, mert lefotóztam.
A barátnőmé nem ilyen, ő meg tudja dönteni. Biztos neked is 692-es van, nem 686-os?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!