Mennyire hullott a hajatok szülés után, és mikor?
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 10:19
11/14 anonim válasza:
Szia!
Az én hajam is hullott a kislányom olyan 4-5 hónapos lehetett.Elmentem a házi dokimhoz és ő javasolta,hogy szedjek Vas-at(rágótabit írt fel)nem árt (és csináltatott 1 nagyrutin vizsgálatot is biztos ami biztos alapon),mert ilyenkor általában a kismamák 80%-ának hullik a haja.Azóta minden rendben van olyan szépen 3erősödött a hajam és szoptatom a most 7 hónapos kislányom.
Boldog babázást !
7hónapos kislány anyukája
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Neked is!
2009. jan. 20. 11:10
13/14 anonim válasza:
Nekem is kb 3 hónap utánn kezdett hullani.Most kezd helyre állni.Le is va´gattam 20 cm-t a hajamból.Marékszámra hullott.Pláne mikor megmostam....
vagy a vágás használt,vagy maga´tól maradt abba.Nem tudom.A lányom most lessz 1 éves..
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. jan. 25. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!