Akinek szülés után hullott a haja, annak mikor múlt el és mitől?
Figyelt kérdés
Úgy értem szedtetek rá valamit?Mennyi ideig?Kinek mi vált be?Köszi előre is a segítséget!2009. jún. 15. 12:14
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. jún. 15. 12:19
3/9 anonim válasza:
szia!
úgy tudom erre sok megoldás nincs 5 hónapja szültem de még mindig mindenhol ott a hajam főleg a fiam kezében
már nagyon unom állítólag kb 6 hónap és elmúlik, még van vissza 1 hónapom
kitartás
4/9 anonim válasza:
Szia!
Revalidot szedtem rá,de végül magától abbamaradt!
szülés után 5-6 hónapig hull a hajad,aztán magától abbamarad.nekem vasat javasolt a gyógyszerész,meg kalcium.
5/9 anonim válasza:
Az enyém a mai napig hullik.Pedig már nem is szoptatok.Most akarok vele orvoshoz menni,hogy vegyenek vért.Igaz már nem annyira hullik,de még minde´g sok. a LÁNYOM 16 hónapos.
6/9 anonim válasza:
Ez természetes a szülés után, mert terhesség alatt nem hullik a haj, és ilyenkor pótolja be. nekem pár hétig hullott, aztán magától elmúlt. De szedhetsz rá valami hajerősítőt pl. omega 3 zsírsavat.
7/9 anonim válasza:
Próbáld ki a Varga hajcseppet. Gyógynövényboltokban lehet kapni.
8/9 anonim válasza:
9 hónapja szültem, még hullik
most kezdtem a Bánfi sampont
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Nekem 4 hós a lányom és 2 hónapja hullik nagyon.-Először revalidot szedtem rá de attól hasmenésem volt folyton,most a forcapilt próbálom eddig nincs olyan hatása,mint az előzőnek de eredményt még nem érzek.De akkor még várok pár hónapot csak nagyon utálom már,főleg hajmosásnál!Köszönöm mégegyszer mindenkinek!
2009. jún. 15. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!