Szülés után mennyi ideig hullott a hajatok? Szedtetek rá esetleg valamit? Volt ami bevált?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 12:44
1/8 anonim válasza:
Én 3 hónapja szültem, és iszonyatosan hullik a hajam. Ha valakinek van tuti tippje, én is szívesen fogadom :)
2/8 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy a legtöbb hajhullást a vashiány okozza. Mind két gyerekem születése után szedtem (tovább) a vasat így minimális hajhullással megúsztam. Persze így is hullott kicsit, de csak rövid ideig.
3/8 anonim válasza:
Nekem szülés után kb. 5 hónapig hullott rendesen. Most már 17 hónapos a lányom, és a hajam most még dúsabb lett, mint terhesség előtt volt :) Nem szedtem rá semmit. Elmúlt magától. (Persze egészséges táplálkozást igyekeztem csinálni).
4/8 anonim válasza:
Nekem is borzalmasan hullott, szülés után kb 2 hónappal.Már azt hittem kopasz leszek.Revalidot szedtem rá, napi 3 kapszulát.Állítólag magától rendeződött volna úgy is ha nem szedek, de szerintem a kapszula segített.
5/8 anonim válasza:
4 hónapja szültem és 1 hónapja de csomókban hullika ahajam!Tudtam h lesz ilyen (vagyis hogy természetes) de ennyire!Pénteken megyek dokihoz,majd megírom mit javasolt!
6/8 anonim válasza:
3 hónappal a szülés után elkezdődött a "szülés utáni hajhullás"CSOMÓKBAN hullt a hajam,tele volt vele a ház.Egyáltalán nem a vashiány okozza,ez hormonális eredetű,semmivel nem kezelhető a probléma és magától elmúlik,ha a szervezetedben újra helyreállnak a dolgok.4 hónapig tartott ez az állapot,majd egyik délután megjött az első menszeszem és a hajhullás leállt,pedig délelőtt még rengeteg hajam kihullott.Azóta sem hullik.Szóval nekem 4 hónapig tartott,van akinél ez elhúzódik,mindenkinél más.
7/8 anonim válasza:
Az én gyermekem most 16 hónapos,és még mindig iszonyúan hullik a hajam,nekünk még a szobában a falon is szokott előfordulni,még néztem is,hogy hogyan került oda a hajam?? :D:D Úgyhogy sajnos nem csökkent,tele a ház vele,így megyek fodrászhoz,és levágatom,mert derékig érő hajam van,kicsit vágatok le,nem az egészet,kb 10 cm-t:) Revalidot én is szedtem,szerintem is az jó,és újra fogom szedni.
8/8 anonim válasza:
Nekem is csomókban hullt a hajam szülés után pár hónapig, elől két oldalt már ki is kopaszodott, de utána nagyon gyorsan kinőtt,most meg rengeteg babahajam van, nagyon sok nőtt helyette. Nem szedtem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!