Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen volt a különbség a...

Milyen volt a különbség a toló fályásnál, aki szült EDA-val és anélkül is?

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

fájás pontos j!!!!!

áááááááááááááááá

2010. dec. 8. 20:46
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Nincs nagy különbség a tolóFÁJÁSOK között, mert az Eda-t a vajúdás utolsó szakaszában már leállítják, hogy lehessen érezni azt, mikor kell nyomni.

2010. dec. 8. 20:46
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocsi már 10 éve külföldön élek, még az is csoda hogy ennyit tudok......... :) Na nem vagyok rá büszke.....
2010. dec. 8. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én edával szültem, tolófájások előtt még kaptam egy adagot, de így is éreztem a nyomási ingert, csak nem fájt.
2010. dec. 8. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
engem végül megcsászároztak, tehát nem volt tolófájás, de a vajúdás alatt kaptam edát, és kérte a doki hogy próbáljak meg nyomni, hogy tudok e, és tudtam így is, azt mondta nagyon jó
2010. dec. 8. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én meglepetés-gyorsan tágultam, az Eda a tolófájás alatt is hatott még. Egyáltalán nem fájt. Csak sejteni tudtam, hogy mikor kell nyomni, enyhe sékelési ingert éreztem csak, egészen a legvégéig, az utolsó két-három fájásig, amikor már nem tudtam nem nyomni.

Eda nélkül nem szültem még.

2010. dec. 8. 22:59
 7/10 anonim ***** válasza:
41%

Eda nélkül szültem!

Simán szültem és úgy emlékszem a toló fájásnál nem fájt, mert elnyomtam a fájdalmamat.

2010. dec. 9. 09:40
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

tolófájás

bocs elírtam

2010. dec. 9. 09:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
EDA-val szültem és a tolófájásoknál úgymond félig-meddig hatott, mert már kezdett elmenni a hatása... szóval én éreztem azt, mikor kell nyomni, tulajdonképpen én mondtam a dokinak meg a szülésznőnek, hogy na most jön a fájás, ők meg mondták, hogy akkor most nyomjak erősen, szem becsuk, levegő benntart... amolyan kooperációban történt a dolog... nem volt fájdalmas, csak feszített eléggé... de hogy az EDA miatt-e vagy sem, azt nem tudom...
2010. dec. 9. 13:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Én csak EDA-val szültem, ami egy csoda volt. A tolófájásoknál már nem hat, legalábbis nekem addigra nem adtak, hogy érezzem mikor kell nyomni. De csak ajánlani tudom... azalatt az idő alatt energiád lesz és nem fáj és minden jó. Az egész szülésélmény onnantól lett jó. Amúgy én anélkül nem tágultam, szóval orvosi indokból kellett, de megérte!!!:)
2010. dec. 10. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!