Hány grammal született a babátok?
Egyik ismerősöm kisfia is 5200 grammal született természetes úton. Mondta is a lány, hogy nagyon durva inkontinenciás zavarai voltak után.
Hogy ki ne maradjak: fiú, 37. hét, 52 cm, 2900 g
"2850 és 3660.
Két kislány.
(Ketteske nem tudom hogy fért el bennem? :o)"
En pedig annak az ikres anyukanak gratulalok, aki ezt irta. Ikreknel a masodik baba sulya nagyon komoly, ha osszeszamoljatok, akkor kiderul, hogy 6510 grammnyi gyermeket hordott ki az anyuka!!!
Nalunk:
1. gyerek kerek 39 het, 3660 gramm, 55 cm, jelenleg 25 honapos, 98 cm es 16 kg.
2. gyerek kerek 39 het, 3100 gramm, 55 cm, jelenleg 10 es fel honapos, 11 kg es 84 cm (de egy ideje nem volt merve)
Viszont ha terhes leszek a harmadikkal, akkor ezt a listat kinyomtatom es kikerem magamnak, hogy szules utan mennyiszer meghallgattam, hogy a masodik gyerek milyen apro lett es milyen kicsi. Mert a hozzaszolasaitokbol ugy jon le, hogy szinte atlagos volt, de egyaltalan nem groteszkul kicsi, mint ahogy a korhazban tobbszor hangoztattak.
Raadasul azt is tobbszor elmondta a doki meg terhesseg alatt, hogy a masodik babak mindig nagyobbak az elsonel.
De itt latszik, hogy a gyakorlatban ez nem altalanos.
3960g, 54cm 40+3 hétre, és kisfiú.
A youtoubos baba nagyon aranyos. :))
Amúgy a kisfiam, 4 hónapos 8, 5 hósan 9, 6 hósan 10 kg volt. Majd elgurult. De megállt.
Kedves 23:15-ös anyuka,
abszolút megértelek, gondold el én mit hallgattam a "kicsi" testvér miatt, mikor az első babám 3690volt a második meg 2500!!!
Egy hónapig emésztettem magam, mert elhitették velem, hogy biztos rossz volt a lepény, meg nem ettem, meg én tehettem róla hogy ekkorka lett- persze ez mind nemigaz, csak a szülés utáni állapotban elhittem....
Na mindegy- egy harmadik bébi nálunk is tervben van- kiváncsi vagyok hogy ő majd mekkor lesz!
Egyébként a te babáid teljesen normális méretűek, egy 3100grammos babára nem szokták mondani, hogy kicsi-nem is értem. :-)
Minden babához gratulálok mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!