Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen gyorsan született meg...

Milyen gyorsan született meg a harmadik babátok?

Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom, hogy sokkal gyorsabb, mint az elsők, pedig nekem azok sem voltak hosszúak... Gondolom, hogy ha az eslő kettőnél elfolyt a magazatvíz, akkor most is így lesz.
2010. okt. 20. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:

1. inditott 2 óra

2. természetes, jóslók voltak napok óta, de a kemény része csak 1 óra volt

3. inditott szintén 2 óra, és ez volt a legkeményebb szülésem, de valószinű az inditás miatt

2010. okt. 20. 12:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Úhh bocsi de erre én is nagyon kíváncsi vagyok.

Az első nekem magától indult, össz mindennel 7 óra volt, a 2.-at indítani kellett és 2 óra volt, de fél óra volt ami nagyon gáz. Azt mondta a doki a 3.-at lehet otthon szülöm :S, én meg ezért parázok, jövőre be szeretnénk vállalni még egy babát.

2010. okt. 20. 12:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta a doki, hogy ha fájásokat érzek, ne gondolkodjak, mert nem biztos, hgoy beérek. De egyszer sem indult fájásokkal, kicsit félek, hogy észreveszem-e...
2010. okt. 20. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:

1 vagyok.

Nekem úgy indult a 2. hogy már eleve 6 napot ráhúztam, napok óta keményedett a hasam, sőt, aztán pár nappal szülés előtt kezdődtek a jóslók, de az mindig csak pár fájás volt, rendszeresen de elmúlt. Aztán a szülésem napján voltam dokinál, nyitva voltam 1 ujjra és mondta a doki hogy éjjel lehet meglesz a baba. És úgy is lett. Este megint voltak jóslóim, már több de megint elmúltak. Aztán fél 1- kor éjjel megint kezdődtek, 1 óra múlva felhivtam a dokim hogy 5 percesek a fájásaim. Bementünk ugye fél 3-kor 2,5 ujjra nyitva voltam. Ezután beöntés, elvette a vizem lett 4 óra kaptam egy szurit akkor bedurvult de 5-kor mint a vaj kicsusszant a kislányom. Ez nagyon könnyű volt.

De a két inditott az elég brutál volt.

2010. okt. 20. 12:30
 5/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Nekem ezt a 2. gyereknél mondta, amit neked, hogy irány befele szerencsére indítani kellett, mert 20 km-el arrébb költöztünk és féltem, hogy nem érünk be ill. a nagyobbal mi lesz, bár szomszéd mondta, hogy hajnalba is bármikor vihetjük. Ezért félek kicsit a 3.-tól. Szerintem nem volt rosszabb az indítás, mint mikor magától megindult, mert mikor magától indult, nekem azonnal erős fájások voltak végig és a furcsa, hogy a 2. jobban "megviselt" lelkileg, de ezt az érzést nem tudom pontosan leírni.

2010. okt. 20. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:

1. 40 hét 6 nap -magzatvízszivárgás éjféltől 2 perces fájások, a szülő-hajnal 4-kor burokrepesztés - 06:20-kor kisfiam született

2. 40 hét 4 nap - reggeli kópián fent tartottak a szülőszobán - 10 órától 2 perces fájások, mozoghattam és 18:10-kor kislányom született

3. 38 hét - hajnal 2 órától 2 perces fájások - 9-kor szülőágyon voltam, és 09:40-kor kisfiam született

Hasonlóak voltak a fájások.

2010. okt. 20. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindhárom babám spontán, itthoni fájásokkal indult.

1.: Első fájástól 6 óra múlva született, ebből kórház 3 óra

2.: Összesen 5 óra, ebből kórház 2,5 óra

3.: 5 óra, kórház 2,1/4 óra.

A 2. és 3. vajúdást fájdalmasabbnak éreztem.

Nekem egyiknél sem folyt el a magzatvizem és mindhárom 39+1-re született.

2010. okt. 21. 06:02
 8/8 anonim ***** válasza:

1. 41+2 fájásokkal

2. 39+5 magzatvíz-elfolyással

3. 38+3 3 fájás után magzatvíz-elfolyás. 6 óra múlva baba

2010. okt. 21. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!