Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megint elvérzett egy 45 éves...

Megint elvérzett egy 45 éves kismama. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
Főleg Aki egy terhességen gondolkodik, ez a sok haláleset mostanában nem riaszt el senkit a terhességtől? Csak Én vagyok ilyen?
2010. dec. 8. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
És még hányan halnak meg, vagy hány baba hal meg, csak nem teszik közzé!
2010. dec. 8. 11:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenkit elriasztana egy-egy ilyen eset, már régen kihalt volna az egész magyar nép. Még szerencse, hogy sokan nem gondolkodnak a te fejeddel...
2010. dec. 8. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A repülés is veszélyes mégis sokan repülnek nagy és kicsi légitársaságokkal

az autózás is veszélyes mert nem kell hogy Te legyél a hibás mégis tele vannak az autópályák.

Tényleg sajnálatos de biztos érdekes hogy mindig utólag hozzák nyilvánosságra mindig kis vidéki kórházak és mindig volt az anyánál olyan tényező ami közrejátszott

volt akinél elözőleg több kaparás -abortusz- volt

volt akinél nagy baba volt többedik - az aktuális eset- ott lehet hogy valóban a doki volt a hibás hogy nem császározták meg-

előfordul... régebben gyakrabban is mint manapság.

2010. dec. 8. 11:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

egyrészt a szülés veszélyes üzem, mindig is haltak meg asszonyok, nem hiszem, hogy nullára lehetne redukálni a halálesetek számát.

Persze nyilván vizsgálatnak kell kideríteni, hogy ezekben az esetekben megmenthetőek lettek volna e a kismamák.

Az biztos, hogy most divat lett a császármetszést és a császározó orvosokat szapulni. És sok orvos próbál is ennek megfelelni, így nem császároznak még akkor sem, amikor szükséges volna. Vagy mert a természetes szülés hívei vagy mert nem akarják rontani a statisztikát és spórolniuk kell a TB-nek is,

Én úgy választottam orvost, aki szükség esetén azonnal császároz, gondolkodás nélkül.

És tudod mi az érdekes, hogy bementem a szülőszobára, hogy folyik a magzatvíz, bevezettek egy szobába, hívták az orvosomat. Mikor megjött az orvos, mondta úgy hívták a szülésznők, doktor úr lesz egy császár. Mire beért ott volt a műtős személyzet (az orvos hívta őket). Ránézésre megmondták, nem fogom tudni megszülni a babát.

Az újságban meg naponta vannak történetek, hogy orvosok nem császároznak, aztán vákum meg oxigénhiány, elvérzés, vállbeakadás..

2010. dec. 8. 11:18
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Igazatok van Lányok! Persze érthető a kérdező is. Én is félek egy parányit.Most várom a 3. babánkat,magas vérnyomásos vagyok...cukros,és mind a kettővel császáros ,és toxémiás voltam.Mind két esetben,nem vacillált a dokim,meg se próbálhattam megszülni Őket,190-és 170-es vérnyomás mellett,mint jelen esetben a 45 éves anyuka. Irány a műtő,még mielőtt agy vérzést nem kapok+ a gyerekek.Túl éltük,itt vagyunk,és bizalommal vagyok az orvosom iránt,és bátran vállalom a 3. babát is,tudván,hogy megint lesznek gondok.De tényleg bízok a dokiban! És ez sokat jelent,amikor itt van ez a sok rémség,ami mellesleg eddig is volt,csak most rohadtul fel kell ezt a médiának fújnia!

Úgy hogy kedves kérdező! Nyugika,és semmi para! :)

2010. dec. 8. 11:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez borzasztó!

Most lehet,hogy lemaradtamEz mai friss hírek?

2010. dec. 8. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem friss a hír, talán tegnapelőtti.

[link]

2010. dec. 8. 11:58
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

Senkit sem akarok megbántani de 45 éves nő volt 5. gyerekkel. Az biza már nem 24 éves. A terhességi elvérzésnek is az kor előrehaladtával és gyermekek számával nő az esélye.

Nyilván mindenki megtett érte mindet de ez olyan eset ahol sajnos nagyon nagyon kevés az esély a tulélésre. Egyzserűen olyan szintű vérzés lép fel amit a szervezet nem tud kompenzálni akármit csinálnak akárhányan.

2010. dec. 8. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
Különben a sok kismama szülésbe meghal annak sok oka van kismama szerveztén belül van. probléma orvos tapasztalatlan a keze nincsen lefertötlenitve. régen Az anyák megmentője az a régi tudos volt
2010. dec. 8. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!