Igaz hogy a szules nem fog annyira fajni, mint mikor a babamat elvesztettem?
Szerintem ez nem a legmegfelelőbb összehasonlítás. A vetélésnek lelki oldala is van, nem hasonlítható a szüléshez. Én még nem vetéltem el, és még nem is szültem de az biztos, hogy mindenki mindegyiket másképp éli meg. Vetélés is lehet észerevétlen, a szülést is lehet nagyon jól viselni.
Biztos fájni fog a szülés, de az is biztos, hogy megéri.
Szia, szerintem nem. Én csak a saját tapasztalatomat tudom neked leírni. 2x szültem, egyszer császárral, majd utána rendesen, de vákummal, mert a baba nem akart kibújni. Most 4 hetes terhes voltam, de elkezdtem vérezni és műtéttel fejezte be a terhességemet a dokim.
A mostani műtét gyors volt és "fájdalommentes".
A császár viszonylag könnyű volt, de az altatás nem sikerült epidurálisan, ráaltattak, a felépülés nehézkes volt.
Amikor másodszorra szültem, 12 órát vajudtam, ami bizony őszinte leszek fájt, amikor már a kitolás szakaszánál voltunk, a babusom feje épp hogy annyira mutatta magát, hogy a dokim csak vákummal tudott ráfogni és segíteni neki világra jönni.
Mind a két gyermekem egészséges és most próbálkozunk a harmadikkal,de most ugylátszik, hogy elsőre nem akar sikerülni, de mi nem adjuk fel, tovább probálkozunk.
Ne aggodj, van akinek könnyebb szülése van, van akinek nehezebb, de mindenképpen megéri és tuti, hogy bárhogy is alakul , akkor és ott te leszel a világon a legeslegboldogabb ember a földön, amikor először megfoghatod a gyermekedet. A legjobbakat kívánom!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!