Elvesztettem a babámat. Mit tegyek?
6 hetes terhes voltam mikor váratlanul vérezni kezdtem elmentünk az orvoshoz és mondta, h elvesztettem...:(
Azóta mindig sírok ha szóba kerül...:(
Volt már valaki ilyen helyzetben hogy éltétek meg?
Nektek milyen volt a verzes? Nagyon fajdalmas?
Nekem most jott meg hetfon a 27.ciklus napon egy pozitiv meg egy 26.napon keszult negativ teszt utan, elegge fajt a hasam, de a verzes nem volt darabos. A melleim meg mindig feszulnek. Csak azert kerdem, hogy nektek is ilyen volt-e a veteles? Mondjuk en meg csak 4 hetes voltam. :(
Sajnalom, hogy nalatok is elment a baba. En mikor meglattam egy terhes not az utcan, azonnal elbogtem magam!!! A parom meg ott olelt, es nem is birtam ranezni a terhes nore, amig el nem setalt az autonk mellett. El kellett fordulnom. :(
A kerdezonek: Egyetertek az elso valaszoloval, csak egy ujabb terhesseg fog segiteni, de probald meg nem elhagyni magad. Nagyon fontos a pozitiv gondolkodas. Allitolag negativ gondolatokkal az ember vonzani tudja a bajt, nem tudom igaz-e. Fel a fejjel! Sok sikert.
Az első vagyok. Nekem darabos és nagyon fájdalmas volt a vérzésem. Az orvos azt mondta elvetéltem pedig nem is tudtam, hogy babát várok. talán így mondhatjuk, hogy nekem azért könnyebb volt, mert mire megtudtam, hogy ő van addigra már nem is volt. :(
Fel a fejjel tényleg. Ezután két évre én már a 28 hetes babámat várom. Csak azért írtam, hogy lásd sikerülhet és sokat segít a gondolatokban.
Nekem januárban lesz két éve, hogy 8 hetesen elment, akkor sikerült elsőre, azóta az én hormonrendszerem is összezavarodott és azóta nem is jött még össze...Mikor itt olvasom, hogy valakinek pozitív lett a tesztje mindig sírva fakadok,de ebben öröm is van,nagyon örülök,h valakiről kiderül, hogy terhes, de egyébként sosem fogod elfelejteni,ahogy egyikőnk sem,nekem utána 2-3 hónapig volt nagyon nagyon rossz.
Sok sikert, és mielőbbi terhességet kívánok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!