"Félúton" (23. hét) érdemes visszaváltani sztk-s dokira?
az a baj, hogy ezt csak és kizárólag utólag tudja az ember, mert az itt írok is vagy azt mondják, fogadtam, de felesleges volt, mert probléma nélkül zajlott a szülés (na de lehettek volna problémák) vagy nem volt, de nagyon rendes volt az orvos, és ha nem a rendeset fogod ki?
Az én orvosom a kórházban dolgozik, vezet le szülést ügyeletben is és pont ugyanannyira odafigyel, mint azokra, akik megfogadták. Na de előre honnan tudhatnám, hogy pont ő az ügyeletes?
Én különösen a napokban, hetekben történt borzasztó történetek miatt, azt mondom, drága volt a magándoki, de a gyerekemre költött pénz volt. Mert nem nélkülem kell felnőnie, egy gyűlölködő család mellett (írta valaki, az ő anyukája a szülésnél halt meg, mégcsak a nevén sem nevezték a családban soha, nemhogy szeretet kapott volna), és ő is egészségesen nő fel. Úgyhogy én nem mondom, hogy felesleges, ablakon kidobott pénz volt. Nagyon jó befektetés, ami meghozta az árát.
Nekem nem jött be a fogadott orvosom, csak órákkal később, amikor egyébként is kezdődött az ügyelete. Ameddig nem jött meg a fogadott orvosom, nem csináltak velem semmit, nem kötötték rám az infúziót se, így igen hosszúra nyúlt a szülés.... a gyermekem fertőzést kapot....
Ha nem lett volna fogadott orvosom, akkor jobban jártam volna.
De sajnos előre nem tudni, hogy jól jársz-e a fogadott orvossal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!