Lehetséges, hogy valaki az első babáját császárral szülte, mert egyáltalán nem tágult, és a második baba viszont természetes úton születik?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 23:28
1/4 anonim válasza:
Szia!
Igen,lehetséges,50-50% hogy a baba hogy születik,simán megvan az esély a természetes szülésre.
Én az elsőt császárral a másodikat simán szültem,ez csak a terhesség végén derül ki általában...
2/4 anonim válasza:
Megvan az esélye,de az orvosok ritkán vállalják a rizikót
3/4 anonim válasza:
Fiamnál és sem tágultam semmit, pedig már túl voltam 12 magzatvíz vizsgálaton, és az oxitocint is bekötötték. Az orvosom azt mondta, hogy 90%, hogy a következő babánál sem fogok tágulni.
4/4 anonim válasza:
Én sem tágultam sajnos. A doki azt mondta, hogy ez lehet genetikai probléma is (amúgy sajnos anyukámnál is így volt), és akkor nagy a valószínűsége, hogy a második is császár lesz.
Emiatt én nem is nagyon merek bevállalni még egy babát. Nekem rossz élmény volt, hogy hosszú vajúdás után mégsem sikerült megszülni a kislányomat. :(
Viszont van esély a természetes szülésre, csak hát a szülés napjáig nem tudja az ember, hogy valóban sikerül-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!