7hete szültem, mehetek jakuzziba és szoláriumba vagy még várjak pár hetet?
Gondolom, hogy nem erkolcsi szempont miatt tetted fel a kerdest, ha megis, akkor szerintem is menj nyugodtan, erezd jol magad.
De van egy olyan sejtesem, hogy a dolog fizikai oldalara voltal kivancsi. Erre a valaszom az, hogy ugyanaz vonatkozik a kulonbozo ulofurdokre, nyilvanos furdozesekre is, mint ami a szexre szules utan: ha mar nem tart a gyermekagyi verzes, akkor lehet, ha tart (akar pecsetelgetes szeruen is), akkor meg ne, mert az azt jelentene, hogy meg nem gyogyult be teljesen a seb a meheden, ahonnan levalt a placenta es az meg elfertozodhet konnyeden.
Én 6 hete szültem. Azt mondta a doki, hogy amíg barnázok, addig ne fürödjek, csak zuhany, és addig ne menjek uszodába, fürdőbe, stb.
Én úgy tudom, szolizni lehet, de lehet hogy tévedek.
1.válaszolónak üzenem, hogy nekem is lenne időm ilyenekre, mert tündéri a babám, és tündéri a férjem, és arra a pár órára, két etetés között, simán kettesben hagyhatom őket. Már az első héten el tudtam menni barátnőzni. Nem hiszem, hogy ettől rossz anya lennék.
És igenis kell, hogy az apa is kettesben lehessen a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!