Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 7hete szültem, mehetek jakuzzi...

7hete szültem, mehetek jakuzziba és szoláriumba vagy még várjak pár hetet?

Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 12:35
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
De jó neked hogy ennyi időd van egy 7hetes baba mellett. És addig kire bízod??
2009. jan. 16. 12:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Én egy kérdést tettem fel, és nem hiszem, hogy pont neked kéne beszámolnom, hogy addig kire is bizom a pici babámat! Azért köszi, hogy irtál! :)
2009. jan. 16. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szerntem nyugodtan menj,semmi bajod nem lehet.Söt jól jön néha egy kis lazítás....egyedül,vagy barátnőkkel.Azt hogy addig kivel van a gyerek azt majd te eldöntöd.Hiszen mégis csak te ismered.Egyébként meg ha néha eljársz azzal semmi baj nincsen.kell nekünk is magunkal picit foglalkozni.:)
2009. jan. 16. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem ha el tudsz kicsit szabadulni a babádtól, nyugodtan elmehetsz. Egy kis kikapcsolódás Neked is jár, több energiád lesz a picidhez is. Szerintem aki megteheti, az kényeztesse kicsit magát, nem kell azért lestrapáltnak lenni, mert anyukák vagyunk. Aki megszól érte, az meg azért teszi, mert savanyú a szőlő.
2009. jan. 16. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, hogy nem erkolcsi szempont miatt tetted fel a kerdest, ha megis, akkor szerintem is menj nyugodtan, erezd jol magad.

De van egy olyan sejtesem, hogy a dolog fizikai oldalara voltal kivancsi. Erre a valaszom az, hogy ugyanaz vonatkozik a kulonbozo ulofurdokre, nyilvanos furdozesekre is, mint ami a szexre szules utan: ha mar nem tart a gyermekagyi verzes, akkor lehet, ha tart (akar pecsetelgetes szeruen is), akkor meg ne, mert az azt jelentene, hogy meg nem gyogyult be teljesen a seb a meheden, ahonnan levalt a placenta es az meg elfertozodhet konnyeden.

2009. jan. 16. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, szoptatsz-e, de ha igen, én a szoláriummal vigyáznék azért. Ott a melled is ki van téve a "sugárzásnak". Ki tudja, a szoli milyen káros anyagokat keletkeztet a melledben, ami a te szervezetednek meg sem kottyan, de a babának rossz. Persze ezt nyilván nem mondják, akik a szolit üzemeltetik...Ha nem szoptatsz, tárgytalan. :)
2009. jan. 16. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Én 6 hete szültem. Azt mondta a doki, hogy amíg barnázok, addig ne fürödjek, csak zuhany, és addig ne menjek uszodába, fürdőbe, stb.

Én úgy tudom, szolizni lehet, de lehet hogy tévedek.

1.válaszolónak üzenem, hogy nekem is lenne időm ilyenekre, mert tündéri a babám, és tündéri a férjem, és arra a pár órára, két etetés között, simán kettesben hagyhatom őket. Már az első héten el tudtam menni barátnőzni. Nem hiszem, hogy ettől rossz anya lennék.

És igenis kell, hogy az apa is kettesben lehessen a babával.

2009. jan. 16. 14:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat szerintem is attól, hogy szültünk és anyák vagyunk, még nekünk is kijár néha egy kis kikapcsolódás... :)
2009. jan. 16. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!