Általában milyen színű a magzatvíz amikor elfolyik. Nem lehet-e összekeverni a vízelettel?
Figyelt kérdés
2009. jan. 16. 10:59
1/3 anonim válasza:
Nekem egy kicsit véres volt. de átlátszó
2/3 anonim válasza:
Nekem is átlátszó, kicsit rózsaszines. Nem lehet összekeverni, mert nekem pl. csak szivárgott, de így is egy-egy adag, ami kifolyt több volt, mint a vizelet. Ha meg egyszerre zúdul ki, akkor több, mint egy liter állítólag, szóval annyi vizelet csak úgy nem folyik ki, az biztos. Meg miközben szivárog próbáld meg teljes erőből visszatartani. Ha sikerül, csak pisi, ha nem, akkor magzatvíz. Először röhögtem ezen a tanácson én is, de aztán mikor ott áll az ember éjjel 2-kor, hogy na most ez mi volt, akkor még jól jöhet...:)
3/3 anonim válasza:
Nekem egyszerre távozott az egész, teljesen átlátszó és biztosan nem kevered össze a vizelettel, mert ez teljesen más. Én még éreztem egy kis reccsenést is a pocimban előtte, és elöntött a sok- sok víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!