Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek nemsoka itt az ido?

Szerintetek nemsoka itt az ido?

Figyelt kérdés

Tegnap este elkezdett fajni a derekam, pont olyan "mindjart megjon" erzes. Neha-neha belenyilallik a petefeszkembe is. Remeges vett elo, lehet az ijedtseg is, hogy mindjart szulok, de olyan eleg erdekes volt az egesz ejszakam... A remegestol alig tudtam elaludni. A derekam meg mindig faj, es mintha ki lennek tagulva, olyan erzesem van(furcsa leirni, de mintha nem lenne ugyanolyan a huvelyem...) Neha volt egy-egy erosebb fajas, mondhatni lehet reajuk, hogy "auu, ez fajt...", de nem veszes(gondolom ennel a vajudas fajas sokkal de sokkal erosebb). S a babam is mintha kevesebbet mozogna, bar teny, este nagyon virgonc volt.

Ezek meg csak ilyen joslok, vagy mar lehet jovoheten mehetek szulni?

Ma vagyok 38+1 hetes, elso Baba... (Igazabol jo lenne kibirni dec. 6.ig :) am ilyen elorejelzesekkel van eselyem ra? )

2010. nov. 28. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:

ez nekem inkább jóslónak tűnik, a derékfájás megszokott dolog ebben az időszakban, az "auu, ez fájt", ahogy írtad is, még korántsem vajúdás, a félelem pedig okozhat remegést nyilván

2 gyermekes anyuka

2010. nov. 28. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha bizonytalan vagy inkább menj el holnap dokihoz.Én 38 hetesen szültem,első babám volt.Nekem a frot miatt indult be a szülésem a doki szerint.Mostanában elég sok van.Vigyázz magadra és a pocaklakódra:)És gratulálok a babához!
2010. nov. 28. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Mikor mész dokihoz? Akkor ő már látni fogja, ki vagy e nyílva.

A fájások vajúdáskor ettől jóval erősebbek, és nem ilyen rövidkék. Lehet, most nyílik éppen a méhszáj... (nekem kinyílt 4 centisre, de nem éreztem semmit, csak a dokitól tudtam meg :))

A hóeséskor gyakran lustálkodnak a babák.

2010. nov. 28. 19:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat!

Kicsit ugy megijedek egy-egy erosebb fajastol :)

Persze, fel vagyok en keszulve arra, hogy mi fog reank varni, de megis ijeszto az egesz...

Multhet hetfon voltam nodokinal, akkor teljesen zart mehszaj volt. Azt mondta, hogy 2 hetre ra menjek ujra...

Varok, megltom mi lesz, aztan ha ugy erzem valami nincs rendben, elmegyek hozza.

A Baba nagyon aktiv lett ahogy ide ert a havas eso :) Ugy latszik az en babam a rossz idot szereti :) (Nagyvarad-itt ma delelott sutott a nap, delutan, estefele kezdett beborulni, s akkor felebredt a Leanykam is :) )

2010. nov. 28. 19:44
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem mész szülni
2010. nov. 29. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!