39 hetes vagyok, és semmi olyan tünetem nincs, ami arra utalna, hogy nemsoká szülni fogok. Nem baj ez?
Figyelt kérdés
Vagy lehet,hogy már annyira várom,hogy azért sem érzek semmit?Járok nst-re de a leletre védőnőm azt mondta,hogy ebből még nem lesz szülés.Kb egy hete voltak jósló fájásaim,de teljesen elmúltak.Vagy lehet,hogy még hetek vannak?Már nagyon nyűgös vagyok,és ingerült is egy kicsit...2008. júl. 7. 12:19
1/8 anonim válasza:
Szia!
egyáltalán nem baj, én 39 hetes és 3 napos voltam, mikor szültem, nem baj ez.nyugi, hamarosan, már anyuka leszel.:)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,már annyira várom.Első baba,és a szüléstől is félek egy kicsit,és ezért is szeretnék már túl lenni rajta...
2008. júl. 7. 12:27
3/8 anonim válasza:
Szia!!Ne keseredj el,bármelyik pillanatban történhet valami annak ellenére hogy nem érzel semmit.Nekem egy ismerősőm ugyanígy volt,neki még joslófájásai sem voltak,és éppen aznap reggel amikor bement volna a kórházba,egyik pillanatról a másikra elfolyt a magzatvize:))))Kitartás!!!!
4/8 anonim válasza:
39 hetes vagyok én is és átérzem amit irsz, már én is nagyon nyügös vagyok, meg sírós. Jó lenne már túl lenni az egészen, hogy már kint legyen a picúr. Nem tudok semmi tanácsot adni, én is el vagyok kenődve kicsit, csak annyit hogy kitartás, nem vagy egyedül!
5/8 anonim válasza:
ja igen ... én is félek a szüléstől is, meg mindentől mivel gőzöm nincs mire számíthatok, mivel idáig nem hallottam 2 egyforma választ szinte 1 kérdésemre se. Előző válaszoló voltam
6/8 anonim válasza:
Szia! Én 3 hónapja szültem, először. De szülésnel nem nevezném, mert császároztak. Sajnos nem indult be magától a szülés, pedig szinte minden nap volt joslófájásom. Már a 40. héten azt hittem megörülök, hogy miért nem szülök már.Már sirógörcseim voltak, mert már nehéz volt minden és alig vártam, hogy láthassam a picurkámat. 10 nappal túlhordtam már a babámat mikor a doki beinditotta a szülést, burkot repesztett. És semmi sem akart a természet rendje szerint haladni, nem tágultam semmit 16 óra elteltével sem és hát császár lett a vége, mert a baba is tól nagy volt és a feje sem volt jó pozicióban, de amint megláttam a picurkámat akkor megint napokig csak sirtam, de akkor már a boldogságtól.Könnyü szülést kivánok és tudom nehéz a várakozás, de valahogy csak kilehet birni!!!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,és könnyű szülés kívánok,na meg boldog babázást
2008. júl. 7. 13:03
8/8 anonim válasza:
Szia!Én is ebben a cipőban járok,én szerdán töltöm a 39et de már nagyon szeretnék a végén lenni.Ma kitakarítom az egész lakást hátha segít...Amúgy félek is mert a baba semmozog úgy,tökre belassult..Amúgy minden okés,csak már nehéz minden.Remélem hamar túl leszünk rajta..nekem annyival rosszabb,hogy tudom császároznak és ez kicsit aggasztó..Gyors szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!