Mikor jonnek a fajasok, elobb 10 perces, majd mind rovidul, hol erezheto? Mi faj olyankor?
Nekem a legelső fájás olyan volt, mint amikor megvan. Majd a többi is olyan, majd egyre erősebb. Végül sokkal-sokkal erősebb.
Barátnőmnek a dereka fájt.
És néztem az órám, így tudtam, hogy kb. hány percenként jön.
Es ez ilyen nyilallas, vagy gorcsolo? Kb egy fajas mennyit tart? Ugy 2-3 percig? Vagy nehany masodpercig? S ezek a szunetek mindig szabalyosak? marmint ha tegyuk azt 5 percenkenti fajasok vannak, es ugy jon, hogy 4 percenkent, aztan mondjuk 7 perc telik el az ujabb fajasig, akkor azt hogyan kell szamolni? Vagy ilyen nem lesz? :)
37 hetes vagyok, s keszulodok lelkileg :)
Az faj, amikor elfolyik a magzatviz vagy elmegy a nyakdugo?
Egyénfüggő szerintem.
De velem úgy volt, hogy burokrepesztés utűn jöttek csak fájások.
Kb. 20 percre rá jött az első. Majd 20 perc múlva még egy. Aztán 10 percenként.
Majd 5 percesek lettek, utána meg 3 percesek.
A 3 perceseket figyeltem meg jobban. Kereken 3 percenként kezdődtek, és 40 mp-ig tartottak. És nekem ahogy elkezdődött 1 fájás, olyan 30 mp-ig stagnált a fájdalom, majd fokozatosan csökkent. (nem erősödött)
Inkább görcsszerűen, de nem tudom leírni. Ha eljön az idő tudni fogod. Vagy van már valami?
Nekem nem volt jóslófájásom előtte.
Első voltam.
Koszonom, hogy leirtad :)
Meg nincsenek fajasaim, csupan ejjelenkent mikor felebredek olyan neheznek erzem alol a hasam... (mikor kikelek az agybol, nehez elmenni a wc-ig is, olyan szorito erzes....)
De amugy meg nincs kulonosebb fajasom...
Csak uy tudni szeretnem, hogy mire szamitsak :)
Nekem méhösszehúzódásokkal kezdődött (a hasad minden irányból megfeszül), majd pár óra múlva társult hozzá mensi-szerű görcs is, ami folyamatosan erősödött.
Az ember tényleg azt hiszi, hogy nem fogja felismerni a szülési fájdalmat, de ez egy olyan dolog, ami semmi máshoz nem hasonlítható, szemed ketté áll...így tutira rájössz, hogy mi a helyzet. :)
Nekem 3 perces nagyon erösekkel kezdödött. az elsö kettö kb 10 percenként jött aztán olyan hamar gyporsult hogy imádkoztam legyen köztük szünet.
kb 5 óra alatt lett meg a bébim.
Szia
Nekem a derekam a huvelyes es a hasam is fajt.
Csak akkor tudatosult bennem, hogy mi is fog tortenni amikor elfolyt a vizem (persze tudtam, hogy szulni fogok, csak azt nem, hogy akkor)Tudtam, hogy akkor mar nincs vissza ut...nem tudjak bent tartani (korabban szuletett a babam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!