Az nagy gond, ha szülés előtt csak 1szer találkoztam a szülésznővel?
Figyelt kérdés
szóval ma találkoztunk először és legközelebb már csak szülésnél fogunk.2010. nov. 23. 20:04
11/14 anonim válasza:
Köszönöm az információt!
Megkérdezhetek még annyit hogy mennyi összeget mondott?
Viszonyitás képpen mert itt nálunk nem mondanak összeget, adsz amennyit gondolsz, de keveset sem és sokat sem akarok adni.
12/14 anonim válasza:
Szia. Én a 36. hét óta minden héten találkozok vele, ő intéz mindent. Most már kétszer is találkozunk mert 39 hetes vagyok. Segítőkész, annyira, hogy felírtam a kérdéseimet egy lapra, és találkoztunk ő pedig megválaszolta azokat. Ha beindulnak a fájások, ő jön értem, és együtt megyünk a kórházba. Mondjuk jó, a szomszéd faluban lakik. Szóval én eddig 100%-osan meg vagyok vele elégedve.
13/14 A kérdező kommentje:
40 ezer körül kért,azt mondta nincs fix összege
2010. nov. 25. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!