Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 10 hete szültem,6 hétig...

10 hete szültem,6 hétig véreztem. De azóta is van, amikor 1-2 napon keresztül pici vérezgetések vannak, aztán 4-5 napig semmi. Normális ez?

Figyelt kérdés
6 hetes kontrollon azt mondták minden ok. Néha érzékeny is a méhem, pl. ha hirtelen ülök fel. Első szülésem volt, term. úton. Szex emiatt nincs, csak petting, orális... :)
2009. jan. 14. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia. Hát szerintem nem normális. Én hat hete szültem, vérezni két hétig véreztem, utána csak ilyen halvány barnás folyás volt, és annak ellenére, hogy 12 öltéssel varrták össze a gátamat, már a harmadik héttől teljesen jól vagyok, már a párommal is voltam, és kicsit érzékeny volt, de nem fájt. A méhem meg ugyanannyira nem érzem, mint szülés előtt. Szerintem menj vissza a dokihoz.
2009. jan. 14. 12:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Mi volt a baj?Visszamentél dokihoz?
2010. júl. 30. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!