Ha valakinek nem az Imrében dolgozik a fogadott orvosa és nem körzetis, akkor is szülhet ott?
Igen. Amikor eljött az idő, bemész, az ügyeletes orvos és szülésznő fogadnak (papírokat vigyél!), és szülsz.
Egyik ismerősöm bement (májusban idén), hogy nem tudja, eljött-e az idő (első babás volt), már a papírjaiért sem engedték haza, megszült.
Van fogadott orvososod, nála is szeretnél szülni, de nem abban a kórházban, ahol ő dolgozik? Jól értem?
Vagy Bár van orvosod, de nem nála akarsz szülni, hanem ügyeletesnél a Szt. Imrében?
Az első esetben a kórháztól kell engedélyt kérni a dokinak, hogy ő vezethesse le ott a szülésedet... Nem a legegyszerűbb...
A másik esetet már leírták előttem... szabad kórházválasztás van.
Az elsőt ott szültem, ottani fogadott dokinál. Most a 2-nál (még csak dolgozunk rajta), azon gondolkozom, hogy nem is biztos, hogy szeretnék fogadni dokit, viszont nem szeretnék máshol szülni.
Illetve, nem nagyon követem a politikát, de mintha valami ilyen témát érintő tervezet lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!