Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit szereztetek be köldökápolá...

Mit szereztetek be köldökápolásra? És popsitörlőt milyet vesztek?

Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia,

A köldökápolást a kórházban megmutatják, és akkor fogod tudni, hogy hogyan kell csinálni. Alkohol, és hintőpor kell még amit a doki ír fel+ a gézlap (nagy).

Először még érdemes valamilyen sensitive törlőt választani (jhonson), de én a 17 hós csajszimnak már a Lidl-ben kapható 250,- forint körüli törlőt veszem, szuper jó az is., csak a piciknek még nem ajánlott.

2009. jan. 13. 16:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
köldökápolásnál egyetértek az előttem válaszolóval: 70%-os gyógyszertári alkohol (receptet kapsz rá), hintőpor, gézlap. Én popsitörlőnek a dm-es babylove-et ajánlom, mivel az öko, azaz bio, garantáltan szintetikus anyagoktól mentes. (én eddig csak ezt találtam ilyet, minden másban van tudomásom szerint). nem is dréga, 200 valamennyi egy jó nagy csomag.
2009. jan. 13. 16:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Köldökápolásra kell a gyógyszertárban beszerezhető steril vatta,70%-os alkohol és a doki által felírt spec hintőpor.

Popsitörlőt bármilyet vehetsz, de döntöd el, hogy márka, vagy az anyagiak dominálnak.

Én tescosat használok , semmi bajunk tőle.

2009. jan. 13. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. A köldökápolást már elmondták előttem. Mi popsitörlőből Pemperst használjuk, jól bevállt.
2009. jan. 13. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Én most Neogranormon popsitörlőt használok, 3 hetes a babám. Babydream-mel kezdtem, Rossmann-os, én azzal is meg vagyok elégedve.
2009. jan. 13. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Köldökre: 70 %-os alkohol, steril gézlap, hintőpor (Hexachlorophen - talán ez a neve).

Popsitörlő sokféle van, nekünk 1 kivétellel (Nivea baby) mind bevált, az a lényeg, hogy még Sensitive-t vegyél. Ez kamillás és aloe verás kivonattal van, majdnem minden márkában megtalálható.

2009. jan. 14. 11:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!
2009. jan. 15. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!