Fogadott orvos nélkül van aki bevállalja a szülést?
igazából nekem volt fogadottam,de pont külföldön nyaralt amikor beindult a dolog,szóval ügyeletes lett a vége!semmi negatívum nem maradt bennem aznapról csak is szuper jó emkékek!nagyon kedvesek voltak velem,odafigyeltek rám,válaszoltak a dinka kérdéseimre,stb...
ne féltsen anyud,az ügyletes doki is lehet lelkiismeretes,kedves,jó szakember
A 2. gyereket olyan helyen szültem, ahol nem lehet se orvost, se szülésznőt, se semmit fogadni.
Szerencsére nagyon jó dokikat, szülésznőket fogtam ki aznap:)
Mi lenne ha nem vállalnám be ez miatt a szülést? A gyerek bent nem maradhat:)
szia!
Én 2 éve szültem, és nekem sem volt orvosom, sem szülésznőm, és sztk.ba jártam terhesvizsgálatokra is... az egész szülés és babavárás 10.000 ft-ba került(egy kismama nadrág), de ma már azt is vaterán venném... :)
Szóval igen, lehet szülni pénzkidobás nélkül.De ma ez már "divat", és azt nézik le, aki nem fogad. Én nem is tudok egy nőt se a környezetemben, aki ne magándokihoz járt volna, és nem fogadott orvosnál szült volna. Nekem erre nem volt pénzem, de rendesen jártam minden kontrollra, igyekeztem odafigyelni, mit eszem, stb.. Ha megteheted és megnyugtat, fogadj dokit, de ha nem, és amiatt idegeskedsz, hogy minden rendben lesz-e így, ne tedd... nagyanyáink otthon szültek, anyukáink többsége kórházban, de nem volt fogadott doki. Bízz magadban és a babában! (Hozzáteszem, ha veszélyeztetett terhes vki, vagy bármi gond van a terhesség alatt, jó, ha van orvosa az embernek.) Szép terhességet, könnyű szülést!
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 11-22 08:38
Kedves Utolsó! Én is a Dél-Pestiben szültem mindkét alkalommal. Én meg voltam a szülőszobán dolgozókkal elégedve. A gyermekágyas rész más kérdés :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!