Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fogadott orvos nélkül van aki...

Fogadott orvos nélkül van aki bevállalja a szülést?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 14:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
4 gyereket szültem fogadott orvos nélkül! Mindegyik szülés gyönyörű volt, csakis jó élményeim vannak róluk. Ja! Szülésznőt se fogadtam... Azt a pénzt, amit az ő zsebükbe dugtam volna inkább a gyerekeimre költöttem... nem bántam meg! Ez a fogadott orvos téma mostanában kicsit olyan számomra, mint az, amikor valaki azt gondolja, hogy ha a párja nincs vele a szüléskor, akkor ő nem is fog tudni szülni... pedig dehogynem :)
2010. nov. 21. 18:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Szia! Az első babámat hüvelyi úton szültem 18 órai vajúdás után fogadott orvos nélkül ügyeletesnél. Terhesgondozásra sztk-ba jártam. Nagyon meg voltam elégedve a stábbal :) A 2. babámnál magánrendelésre jártam terhesgondozásra és az orvosomnál szültem császárral. Semmi különbséget nem éreztem a bánásmódban.
2010. nov. 22. 08:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen, én is bevállaltam. Minden rendben történt.
2010. nov. 22. 08:50
 14/21 anonim ***** válasza:

igazából nekem volt fogadottam,de pont külföldön nyaralt amikor beindult a dolog,szóval ügyeletes lett a vége!semmi negatívum nem maradt bennem aznapról csak is szuper jó emkékek!nagyon kedvesek voltak velem,odafigyeltek rám,válaszoltak a dinka kérdéseimre,stb...

ne féltsen anyud,az ügyletes doki is lehet lelkiismeretes,kedves,jó szakember

2010. nov. 22. 11:28
 15/21 anonim ***** válasza:
Aki felvett ügyeletes azzal senki sincs megelégedve, egy hülyepcsa... Viszont aki a szülés javánál ott volt doki... Imádni való volt. Teljes mértékben ellátott, azt csinálta amit Én kértem. Másodszorra teljesen más, idegen kórházban fogok szülni, és nem kergetek dokit.
2010. nov. 22. 17:17
 16/21 anonim ***** válasza:

A 2. gyereket olyan helyen szültem, ahol nem lehet se orvost, se szülésznőt, se semmit fogadni.

Szerencsére nagyon jó dokikat, szülésznőket fogtam ki aznap:)

Mi lenne ha nem vállalnám be ez miatt a szülést? A gyerek bent nem maradhat:)

2010. nov. 23. 21:55
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Én 2 éve szültem, és nekem sem volt orvosom, sem szülésznőm, és sztk.ba jártam terhesvizsgálatokra is... az egész szülés és babavárás 10.000 ft-ba került(egy kismama nadrág), de ma már azt is vaterán venném... :)

Szóval igen, lehet szülni pénzkidobás nélkül.De ma ez már "divat", és azt nézik le, aki nem fogad. Én nem is tudok egy nőt se a környezetemben, aki ne magándokihoz járt volna, és nem fogadott orvosnál szült volna. Nekem erre nem volt pénzem, de rendesen jártam minden kontrollra, igyekeztem odafigyelni, mit eszem, stb.. Ha megteheted és megnyugtat, fogadj dokit, de ha nem, és amiatt idegeskedsz, hogy minden rendben lesz-e így, ne tedd... nagyanyáink otthon szültek, anyukáink többsége kórházban, de nem volt fogadott doki. Bízz magadban és a babában! (Hozzáteszem, ha veszélyeztetett terhes vki, vagy bármi gond van a terhesség alatt, jó, ha van orvosa az embernek.) Szép terhességet, könnyű szülést!

2010. nov. 24. 15:32
 18/21 anonim válasza:
Én egyáltalán nem is értek egyet avval hogy fogadjon orvost az ember.Én is annélkül szültem most is ugy fogok.Ez a munkájuk és kapnak érte fizetést.Nem tejelek még én is pluszba.Ráadásul volt ismerősöm akinek fogadott orvosa volt és szülésnél nem volt alapos , gondok merültek fel a hibájábol.Na és nem ez az egyetlen ilyen eset.
2010. nov. 25. 14:06
 19/21 anonim válasza:
Én is beválltam orvos nélkül a Dél Pesti korházban szültem 18óra volt soha többet orvos nélkül.
2010. dec. 8. 15:07
 20/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 11-22 08:38

Kedves Utolsó! Én is a Dél-Pestiben szültem mindkét alkalommal. Én meg voltam a szülőszobán dolgozókkal elégedve. A gyermekágyas rész más kérdés :(

2010. dec. 19. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!