Fogadott orvos nélkül van aki bevállalja a szülést?
Én bevállaltam,fogadott orvos és szülésznő nélkül, ráadásul a járvány miatt a férjem sem jöhetett be.
Itt vagyok, jól vagyok, csodás szülésem volt:)
Mindezt egy olyan kórházban ahol állítólag ha nincs orvosod ,akkor szenvedtetnek:)
én bevállaltam 3szor is.
negatív tapasztalat egy szál se.
Nem volt fogadott orvosom, de minden egyes vizsgálat, ultrahang nagyon alapos volt, kedvesek voltak, mindig válaszoltak minden kérdésemre, a kórházat bemutatták, elmondták hogy zajlik majd a szülés. Ügyeletesnél szültem, 28 órát vajúdtam, mondanom sem kell, hogy azért a vége felé már igencsak fáradt voltam. De végig türelmesek voltak velem, felváltava jöttek folyamatosan ellenőrizni hogy jól vagyok - e.....na de nem is folytatom, csodás élmény volt a szülés!!!!!!! És örülők, hogy vizsgálatokért nem kellett horror összegeket kifizetnem, na megpersze a szülésért. (11 hónapja szültem)
Még annyi, hogy nővéremnek volt fogadott dokija, de unokaöcsém 1 héttel korábban jött, mikor a doki pont síelt. Így ügyeletes dokinál szült, és azt mondta, hogy tőle sokkal több törődést, odafigyelést és kedvességet kapott, mint attól, akinek keményen fizetett minden alkalomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!