Akinek fogadott dokija van tényleg könnyebben és gyorsabban megszül?
Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 15:05
1/8 anonim válasza:
A könnyű és gyors szülés szerintem nem attól függ,hogy valakinek van-e fogadott orvosa vagy se.A fogadott orvos biztonságot ad,hogy ott van veled és segít.
2/8 anonim válasza:
A szülés önmagában nem a dokitól, hanem a testedtől függ. Az viszont nem mellékes, hogy milyen környezetben vagy. Hogy tiszteletben tartják a kívánságaid, igyekeznek az elképzelésed szerint cselekedni amíg lehet, stb, stb. Tény, hogy ha fogadsz dokit, nagyobb esélyed van a számodra megfelelőbb körülmények kialakítására, de sajnos vannak ellenpéldák is, mikor szerencsésebb lett volna az ügyeletesnél szülni. Sok sikert!
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem a dokitól függ hogy könnyű szülésed lesz vagy nehéz..Azt senki sem tudhatja hogy mennyi idő alatt szül meg.A fogadott doki max annyiban jobb hogy ha van valami fel tudod hivni jobb estben soron kivűl fogad, és végig veled van a szülésnél.
4/8 anonim válasza:
Ez nem teljesen így van vannak akiknek könnyebben és gyorsabban megy és akkor teljesen mind1 ki van ott annyiba jobb hogy nem idegen a doki hanem jól ismeritek egymást
5/8 anonim válasza:
Nem! Sőt, én olyat is hallottam, hogy a fogadott doki keményebb volt, mint bárki. Igaz, a gyerek és az anya érdekeit nézte. (kicsi hiszti). Nem én voltam.
6/8 anonim válasza:
Talán a pszihés dolgok miatt lehet más.Ha tudod,h olyan ember van melletted,akiben megbízol,és számíthatsz rá,sokkal könnyebben együtt működsz,és befelé is tudsz figyelni.Mondjuk nekem mindkét szülésemnél volt fogadott dokim 4,illetve 2 óra alatt meg is voltunk.De én ezt a tágulékonyságom számlájára írom...
7/8 anonim válasza:
Nekem nem volt fogadott dokim, és könnyen, hamar szültem.
Ez egyáltalán nem a dokin múlik, csak rajtad és a hozzáállásodon (és a fizikai adottságaidon)
Az ügyeletes egy angyal volt, segített, bíztatott, semmit nem tett az engedélyem nélkül. Fogadott doki sem lehetett volna jobb, mint ő.
8/8 anonim válasza:
Alapvetően minden csakis rajtad múlik.Nem a doki szűl hanem te.MIndenki tud kedves lenni ha te is úgy álsz hozzá.Nincs azzal semmi baj ha nincs dokid . Nekem az elsőnél volt a másodiknál nem de mégis ugyan az volt ott mert ő volt az ügyeletes.Ugyan olyan volt mint mikor ő volt a fogadott dokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!