Milyen ügyeletesnél szülni?
A Bajcsyban szültem, sem nőgyógyászt, sem szülésznőt nem fogadtam. Minden rendben volt, mindig volt mellettem valaki, és mivel nem fogadtam orvost, ezért mindegyikük megvizsgált, tehát mindet ismertem valamennyire. :) Amikor arról volt szó, hogy megindítsák-e a túlhordott terhességemet, többen is vitáztak a fejem felett, végül az osztályvezető főorvos hozta meg a döntést. Nem éreztették, hogy nem fogadtam meg senkit, igaz, a vizsgálatokra, ultrahangra mindig várnom kellett.
A szülés alatt a doki teljesen normális volt, és utána is behívott a rendelőjébe, varratkiszedésre, hogy ne szúrjon. (Pedig felszívódó varratom volt.)
Én utólag a dokinak is, a szülésznőknek is (kettő volt, mert volt egy gyakornok is) fizettem, a dokinak 20 ezret, a szülésznőknek 15-15 ezret. Ez igazi HÁLAPÉNZ volt, hálás voltam nekik, hogy nem a markukat tartották, hanem tették a dolgukat.
Szia!
Hát én ugyanúgy vagyok mint te kedves kérdező!
Van két lányom és most tervezzük a 3-at én én sem akarok most súlyos ezreseket kifizetni nem azért mert nem telne csak így is tök 0-ra jövünk ki a hó végére és a gyermekeimnek is kell mindíg valami.
Én is a Bajcsyban szültem és ott is fogok mert teljesen megvagyok elégedve.
A Bajcsyról még csak annyit, hogy engem még kádba is beültettek, mert nehezen indultak be a fájásaim, utána pedig olyan kórtermet kaptam, ahol egyedül lehettem a babámmal, és mégsem volt fizetős...
A Bajcsyt mindenkinek csak ajánlani tudom, mind a kényelmi szempontok, mind a felszereltség, de főleg az ott dolgozók elkötelezettsége miatt.
Egyedül a higiéniára érdemes odafigyelni, mert egy fürdőre elég sok anyuka jut egyszerre. Törlőkendőt, papír wc-ülőkét mindenki vigyen!
nekem kellemes tapasztalatom van. Véletlen alakult így, hogy ügyeletesnél szültem (SOTE I. Nöi Klinika). Volt fogadott dokim, csak hétvégén indultak a fájások, ö meg azalatt vidéken volt. De annyira ügyes keze volt az ügyeletes dokinönek, hogy gátam szülés után 1,5 hétre teljesen rendbejött. Emellett még nagyon rendes is volt. A következö babára öt fogadom fel orvosomnak az biztos.:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!