Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális az, hogy spinális...

Normális az, hogy spinális érzéstelenítéssel iszonyatosan fájdalmas volt a császármetszés?

Figyelt kérdés
5 hete született meg a kislányom,14 órás vajúsás után császármetszéssel.Hatszor szúr meg az altatóorvos,mire sikerült neki valamit eltalálni,de csak csípőcsonttól lefelé zsibbadtam el,és szerintem a doki is sejthetett valamit,mert miután kiemelték a babámat,azonnal nyomták belém az altatót.még most is sokkos állapotba kerülök,ha eszembe jut...
2010. nov. 17. 17:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

18:55-ös vagyok. Nem kell mártírkodni, de igenis lehet baja az altatástól, mint ahogy le is írtam (sokkal jobb egy lélegeztetett gyerkőc egy saját hányadékában megfulladt anyával :-() Nem vagyok az altatás ellen (ebben az esetben, mivel nem volt megfelelően hatékony a spinal, azonnal el kellett volna altatni), de úgy gondolom, hogy a legkisebb rizikóval járó eljárást kell alkalmazni, ha az nem válik be akkor lehet áttérni más módszerre.

2010. nov. 18. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát lehet, számomra az a legkisebb rizikó ha rögtön altatnak.
2010. nov. 18. 14:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Uzsoki kórházban szültem,és sajnálattal olvasom,hogy másoknak is vannak hasonló tapasztalatai.Szerintem ez nem a kórház hibája,talán inkább az altatóorvosé.Az is lehet,hogy nem vártak eleget a gyógyszer beadása után,nem tudom...Egyébként a szülészeti részleg nagyon jó,kedves és hozzáértő a személyzet,sőt a szülészorvossal is meg voltam elégedve.
2010. nov. 18. 16:37
 14/14 anonim ***** válasza:

sziasztok,

18:07-es vagyok

én a jászberényi kórházban szültem..sajnos nekem a doki is nagyon rossz élmény volt,(miatta kerültünk a kislányommal életveszélybe) az altatós is béna volt....

egyébként a szülésznők és a csecsemősöknek minden hála kijár, ők mindent megtette előtte is utána is amit csak kellett!!

2010. nov. 18. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!