Dr. Gabulya Henrikről (Debrecen) van valakinek
tapasztalata? Vizsgálta, vagy szült nála valaki?
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 13:32
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én nála szültem mert ő volt akkor az ügyeletes.Nem volt túl kedves az elején,(a vizsgálat eléggé fájt),bár konkrét rosszat nem tudok mondani,csak később volt egy durva jelenete:úgy volt,hogy mikor bementem 3 perces fájásokkal még csak 1 centire voltam nyitva és adtak egy tablettát a méhszájhoz,hogy puhítsa de annak elvileg 6 óra mire hat.Ez késő este volt és ő (doki) elment lefeküdni.De nálam vhogy mégis gyorsabban történtek a dolgok és a szülésznő felébresztette.Na,akkor ordítozott a szülésznővel,hogy minek ébresztették fel,mert "reggelre van csak kiírva a szülés",csak később vette észre,hogy a férjem ezt mind hallotta és akkor hirtelen nagyon kedves lett és visszafogta magát.Mondjuk én az egészre egyáltalán nem emlékszem,a férjem mondta el utólag.De ha ezt nem tudtam volna,egyébként teljesen normálisan viselkedett velem a szülés alatt,varrásnál és a varratszedésen is.
2010. nov. 17. 14:44
2/2 TimiSzofi válasza:
Gabulya doktor messzemenően a legjobbak egyike. Nemhogy nincs szakértelem hanem nagyon is jó szakember! Lehet hogy néha nyers, de azért mert nem szereti ha tudatlanok hülyeséget beszélnek. Nagyon határozott, nem enged az ő szaktudásából. Én hozzá járok már régen. Elég sok bajom volt, mindent megfelelő szakértelemmel kezelt, amit más orvos nem vett észre ő egyből tudta mi a baj. Nála szültem, annak tudatában hogy közölte mindegy én mit akarok amikor szakmai kérdés van ő dönt (ha császár, ha vérátömlesztés, ha bármi ami kell az én és a babám egészsége érdekében) és pont ettől bízom benne! Határozott, gyorsan dönt és jól cselekszik. Nyers de rettenetesen jó fej, jó a humora. A 9hónap alatt nagyon közel került a szívünkhöz, hisz minden hónapban találkoztunk vele, az utolsó egy hónapban hetente. És annyiszor hívtam ahányszor akartam. Segített! Nála fogom szülni a kistesókat is! Én is és a férjem is mérhetetlen hálásak vagyunk neki! Egyébként empatikus, nekem folyton szólt hogy tudja ez fájni fog, ne haragudjak. De őszintén egy mehszaj vizsgálat miert ne fájna? Természetes! A varratszedésen is érdeklődő volt sőt telefonon is érdeklődött, hogy vagyunk! ❤❤❤
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!