Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40. héten a szex már elég...

40. héten a szex már elég veszélyes a fertőzés miatt, nem?

Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a méhszájad állapotától függ. Minket a doki azért tiltott el a szextől. Ha nem vagy nyitva és jólesik akkor ne tartsd vissza magad! :-))))
2009. jan. 11. 16:51
 2/6 A kérdező kommentje:
hát engem nem tiltott el de viszont nyitva vagyok.2111-es a méhszáj
2009. jan. 11. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Megoszlik a vélemény.

Van aki tiltja, van aki kimondottan javasolja a szülés megindítása céljából.

Mi szeretkeztünk, nem volt gond.

Ha csak a fertőzéstól félsz, tök egyszerű: használjatok óvszert.

2009. jan. 11. 17:09
 4/6 A kérdező kommentje:

hát igen félek a fertőzéstől, de a szex is jó lenne:D

Én ugy tudom a sperma olyan anyagot tartalmaz ami beinditja a szülést, ne igazából ezt nem bánnám már...:D

Kellemeset a hasznossal:D

2009. jan. 11. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi március 4.-én megünnepeltük a házassági évfordulónkat egy óvatos és fantasztikus szeretkezéssel. Március 5.-én beindult a szülés 38. hétre. Nálunk semmiféle fertőzés nem lépett fel, de ha te félsz használjatok óvszert.

Gyors és komplikáció mentes szülést kívánok!

2009. jan. 11. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem anno a dokim és a szülésznő is azt mondta, hogy amíg a burok nincs megrepedve (tehát nem folyik a magzatvíz), addig semmilyen fertőzés nem juthat fel a babához. Ugyanis a burok védi elsősorban a babát, nem a méhszáj.

Szóval nekem azt mondták, hogy az utolsó hetekben sem fogjuk vissza magunkat, élvezzük egymást, amíg lehet, mert szülés után más dolgunk lesz.

Mi majdnem minden nap együtt voltunk, volt olyan, hogy többször is, nem használtunk óvszert. Sem fertőzés nem lett, sem a szülés nem indult meg tőle.

2009. jan. 12. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!