Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gátmetszést hány öltéssel...

Gátmetszést hány öltéssel varrják össze?

Figyelt kérdés

Vagy ez sokmindentől függ..

varratszedés nagyon fáj/kellemetlen...

2010. nov. 12. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Átlagosan 5-8 varrat van a gátban. De van akinek csak 3 van akinek 20 vagy mégtöbb ha szétszakad.

A varratszedés nem fáj, de sok kórházban már felszívódó varratokkal varrják a gátat, amit nem is kell kiszedni.

2010. nov. 12. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

nekem a varratszedés volt a legrémesebb a szülésnél:)))

jó a varrás sem egy jó dolgo

de a felszívódó varrat az gáz...nekem kicsipkedték 4.napon mielótt hazamentünk, na az nagyon nagyon fájj!!!!!!!!!

a szülési fájdalmat már el is felejtettem de ez...fúúú

de utánna királyság mert ugye a varratok miatt fáj-feszül össze minden ott lent és mikor kiszedik az királyság!!!!

2010. nov. 12. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem három volt, de nagyon fájt a varrás, aztán meg nekem is kicsipkedte az orvos a 3 napon, majd bepisiltem, de ezek nem fájnak sokáig, ki lehet bírni bőven.

Egyébként nekem míg bent voltak a varratok, egyáltalán nem is éreztem, miután kiszedte, fél napig fájt, bizsergett, de utána semmi bajom sem volt.

2010. nov. 12. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Első szülésnél volt 10 varratom. Vágtak plusz repedtem. A méhszájam is repedt, oda felszívódó varratot kaptam, plusz a hüvelybe is. Kívülre kaptam sima varratot, azt a 4. napon szedte ki a doki, de semmit nem éreztem belőle. Amúgy magát a vágást, repedést és a varrást sem éreztem, mert előtte kaptam érzéstelenítő szurit.

A második szülésnél nem repedtem, csak vágtak. Semmit nem éreztem belőle. Felszívódó varratokat kaptam, és ezt nem kellett kiszedni.

2010. nov. 12. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Felszívódó varratok voltak nekem. 4 öltésem volt.
2010. nov. 13. 13:42
 6/6 anonim ***** válasza:

4-5öltésem volt, és kipotyogtak szépen.

Nem volt se varrat szedés se csipkedés. Sőt, meg sem néztek mielőtt hazaadtak volna:) Írtak valami zárót és mehettem is.

2010. nov. 13. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!