Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akkor is belekönyökölnek a...

Akkor is belekönyökölnek a hasamba, illetve kinyomják belőlem a babát, ha nem megy a kitolás, ha előzőleg császárral szültem? Ugye nem? Akkor szétrepedhet a méhem?

Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
32%

Ilyet nem csinálhatnak ha előtte császárod,volt,mivel a méhed már nem olyan erős mint még a heg előtt volt.

Valószinű megfogják próbáltatni veled a sima szülést,de a legkisebb problémánál,visznek a műtőbe.

Amugy ne felejtse el senki sem,hogy MINDEN EMBERNEK JOGA VAN BELESZÓLNI ÉS DÖNTENI ARRÓL MIT TEHETNEK VELE.Ergó ha nem akarod hogy kinyomják amit meg is értek,akkor nem engeded és kész.

2010. nov. 12. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Ja és nem csak a méhed repedhet szét,de a baba is súlyosan károsodhat.
2010. nov. 12. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért a szülőszoba nem vágóhíd. Nálam már nem volt más megoldás, mert arctartással jött a fiam, ráadásul elakadt a hátraszegődött fejecskéje miatt és szűk volt a medencém is. Ha a kicsi már olyannyira kinnt van hogy látható az arcocskája a császárra nem volt idő, valahogyan meg kellett szülni. Én nyomtam, közben vákummal húzták, a hasamon kívülről tolták. A méhem nem repedt szét, de a hüvely, a gát totálisan, és eltört a bordám is. A fiam teljesen egészséges, ma már 8 éves. A sebek meg begyógyultak.

A második szülésem meg gyors és komplikációmentes és sérülésmentes volt.

Nincs két egyforma szülés, és mindig beüthet valami ami miatt gyorsan és határozottan kell dönteni és cselekedni.

2010. nov. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!