Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik 25-kg körül híztak...

Akik 25-kg körül híztak terhesség alatt, szülés után közvetlen mennyi ment le belőle?

Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 18:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 kilót híztam, 4.5 kiló ment le a szüléssel. Nem túl sok, azóta, 5 hete, pedig lement még 8 kiló.
2009. jan. 9. 18:58
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
hát azt szokták mondani a minimum hízás 8 kiló, mert egy 3,5 kilós gyereknél még kb 5 kiló ami magzatvíz stb... szóval gondolhatod. 25 kiló rengeteg, ha 60 kilósan kezted akkor közel 90 kiló vagy. az nagyon sok. de ez nem jelenti hogy a baba nem átlagos. vagy kisebb.
2009. jan. 9. 19:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én 20 kg-mot híztam,szülés uttán rögtön lement 10 kg.Az elmúlt 4 hónapban meg csak 2 kg-mot fogytam.De mondjuk én 47 kg-mal kezdtem a terhességet,szóval én örülök is a mostani súlyomnak:)
2009. jan. 9. 19:03
 4/12 A kérdező kommentje:

60-al kezdtem, s 34 hetesen vagyok 85kg. Mielőtt terhes lettem végig diétáztam (Napi egy szendvics,+ gyümölcs, joghurt.) hogy tartsam a súlyom, s zsíroldó teát ittam, dohányoztam. Miután elkezdtem rendszeresen étkeni, csak úgy jönnek fel a kilók. Diétázni nem szeretnék, mert így is vérszegény vagyok annak ellenére hogy minden vitamint megeszek + vas + gyümölcs zöldség, meg vizesedem nagyon.

Most már aggaszt, mert ahogy vissza néztem magam a képeken :S

2009. jan. 9. 19:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Az első babómmal 60 kg körül kezdtem , több mint 80-al szültem. Hogy mikor mennyi ment le azt nem tudom, fokozatosan szépen visszamentem 60 környékére, most 17 hónapos a csajszim.

Most vagyok 17 hetes a tesóval és megint 70 kg körül vagyok, pedig nem vagyok egy zabálós típus.

Majd lemegy ez is idővel. Mondjuk a régi már nem leszek...de így is jó..:))

Nekem sajnos eléggé megnyúlt a bőr a hasamon, pedig majdhogynem kockás hassal kezdtem az első terhességemet.

Hát ez van sajnos, amit ez ember fáradságos munkával kialakít évek alatt, azt a genetika elintézi neki ilyenkor 1 pillanat alatt...:))

2009. jan. 9. 19:11
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2009. jan. 9. 19:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Én 52-vel kezdtem majd 80-al szültem . 4 kilós volt a pici8-9-kiló ment le azonnal,9 hónap alatt lecsúszott az összes felesleg.
2009. jan. 9. 19:44
 8/12 anonim ***** válasza:
én pont 25 kg-ot híztam és 12 ment le szüléssel,aztán az első héten még 4, azóta pedig havi 1 kg a szoptatással,pedig ugyanúgy rendesen eszem
2009. jan. 9. 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én majdnem 30 kg-t híztam. Szülés után 5 nappal 10 kilóval voltam kevesebb. A 6 hetes kontrollra ment le rólam a rengeteg víz, és akkor már csak 8 volt a súlytöbbletem a terhesség előttihez viszonyítva. 3 hónapos a kisfiam,még most is rajtam van kb 5-6 + kg.

2009. jan. 9. 22:22
 10/12 anonim ***** válasza:

De jó:)) ez a kérdés engem is foglalkoztatott, mert én most járok +28 kg-nál (101kg) és 34 hetes vagyok. Sokan azt mondják most nézek ki a legjobban mert eddig sovány voltam a magasságomhoz képest. A párom is azt mondja hogy a fenekemből ne fogyjak egy kilót sem mert így tetszem neki a legjobban.:)))De azért remélem nekem is lefog menni pár 10-20 kg. mert nem vagyok hozzá szokva az ilyen nagy súlyhoz és kezd fájni a térdem.:)

Üdv 34 hetes:))

2009. jan. 10. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!