Ki kért fájdalomcsillapításra kéjgázt és mennyire segített? Ugy hallottam hogy jo nagyon mert kábít!
Nem tudom, ti hol szültetek, de én mér 2000-ben a Margit kórházban kaptam eda-t. Felajánlották, hogy van egy iylen lehetőség, elmagyarázták én meg igent mondtan.
2009-ben a másodi szülésemnél meg már én kértem.
előző
lehet ha nem kapok eda-t, akkor nincs erőm 9 óra vajúdás után első szülésemnél kinyomni 4,4 kilós fiamat
A másodiknál már "csak" egy 4 kilós lányt kellet megszülnöm.
Minden tiszteletem azé aki önsszántábólfájdalomcsillpítás nélkül szül, de ha van egy ilyen lehetőség, csak jobb nem?
én nem kértem, de nem is ajánlották maguktól.
kötöttek be oxit, mad fél órn belül eltűnt a méhszájam, valami szurit kaptam a fenekembe, de nem tudom, mi volt. max a fejfájást csillapította, mert ugyan úgy fájt minden :)
de biztos nem kérnék semmi ilyet. én edát sem.
A kéjgáz arra jó, hogy amikor a leginkább kéne kooperálnod, esetleg éppen nyomnod, akkor csak vigyorogj, mint egy eszelős, esetleg el akarj sétálni a büfébe és egyéb érdekességek ...
Elhalványítja a tudatodat pár percre, de segíteni nem fog ...
Kérj EDA-t, ha fájdalomcsillapítást szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!