Ki kért fájdalomcsillapításra kéjgázt és mennyire segített? Ugy hallottam hogy jo nagyon mert kábít!
Aha, tényleg nagyon jól kábít, csak a fájdalmat nem csillapítja. Én ezt választottam, így sikerült félkómásan, iszonyú fájdalmakkal szülni. Ráadásul nagyon fontos pillanatok estek ki, pl. amikor először megláttam a kisfiamat....
Most várom a második babánkat, biztos, hogy EDA-t kérek.
Én nem kértem és tökéletes volt így, a következőnél sem lesz másképp.
Az oké hogy van olyan kórház ahol minden szóra adják a fájdalomcsillapítót, de azt is elmesélik hozzá hogy fájásgyengeséget okozhat? Mert akár 1 egész napot is elhúzódhat a szülés, nem 1 ismerősöm járt így.
Nekem egy délelőtt alatt meglett a kislányom :)
Köszi a válaszokat! De még mindig nem tudom majd milyen fájdalomcsillapítást kérjek!
Nemsokára szülök és semmi.... Az edával kapcsolatban félelmeim vannak, hallottam már hogy valakinek félreszurtak és lezsibbadva maradt...
Segítsetek!!!Nem félek a szüléstöl de tudom nagy fájdalmakat kell majd átélnem ezért volna jo tudni mit szeretnék.
Az oxigén segít?????
Hogyha edát akarsz akkor sok helyen tényleg előre szólni kell. Pl a délpestiben sokszor van hiány belőle.
A kéjgáz pedig tökéeltes megeggyezik azzal a bizonyos legális party droggal amit úgy hívnak, hogy lufi. Csak akkor van értelme sztem, hogyha jól tudod szívni. Előszőr ki kell fújni az összes levegőt a tüdődből és utána a maszkból lélegezz. Így tuti fájdalomcsillapít is, én pl nem éreztem ahogy véletlen szétégetett a cigarettám. Nem kell elítélni, eltelt vagy 10 év azóta :) Hogha nem tudod használni akkor tök feleslegesen szívod, csak a fejed fog fájni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!