Miért nem érti meg a férjem, hogy nem szeretnék több gyereket szülni?
Van egy 18 hónapos lányunk.
Úton a második gyerekünk, ötödik hónapban vagyok.
Állítólag kisfiú, de nem szeretnénk még nagyon bele élni magunkat mert bármi lehet még.
De a párom további gyerekeket akar majd még, főleg ha lány lesz a második, akkor főleg mert szerinte muszáj, hogy egy fiú is legyen.
Nem mondom, hogy nem szokott segíteni a kicsivel, vagy foglalkozni vele, de néha olyan kedve van hogy haza ér a munkából és aludna reggelig.
Volt olyan is, hogy épp meg fáztam, akkor pár hetes terhes voltam,és annyira rosszul voltam,sápadt,hogy úgy éreztem le kell feküdnöm lázas is voltam és pihentem míg a kicsi is pihent, és nem volt el mosogatva meg fel porszívózva, és kiakadt rám, hogy nem vezetem a házat, nem volt itthon semmi más dolgom, erre kell haza érjen.
Én mindig két gyereket szerettem volna, és úgy érzem, hogy több gyereket tényleg nem szeretnék, velük is hány álmatlan éjszakán túl vagyok, vagyunk.
Nem volt nehéz szülésem, és remélem, hogy most sem lesz az, de ez még nem változatatja meg a döntésem.
Szerintetek önző vagyok, mert kijelentettem neki, hogy nem vagyok hajlandó több gyereket szülni?
Más házasságban is gyakori az ilyen vita?
Vagy nálatok a pártok jól, fogadta, hogy nem szeretnétek több gyereket?
20
És ezt ugyan miért nekem címezted?
Nem én vagyok slamasztikában, hanem a kérdező.
Köszönettel vettem kedves 20 az irántam való aggodalmaidat, de tökéletes párkapcsolatban élek, engem a társam nem kényszerít szülni, nemhogy hármat vagy többet, de egyet sem.
Itt a kérdező a téma és nem én, úgyhogy légyszi rá fókuszálj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!