Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a gyermeketek apja szülész...

Ha a gyermeketek apja szülész lenne, megszülnétek nála a gyermeketeket?

Figyelt kérdés
dec. 28. 18:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Nem, úgy tudom, etikátlan is. Pl sebészek közeli rokont sem műtenek. Egyszerűen nem tud rá páciensként tekinteni. Nagynéném szülész-nőgyógyász, de az én szülésemnél ő se lesz bent mint orvos, nem is vállalná.
dec. 28. 21:01
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Valószínűleg nem engedik hogy családtag legyen a páciense. Van egy ismerősöm, akinek az anyukája szülészorvos,de egyik gyerekét sem nála szülte, hanem ugyanabban a kórházban a főorvosnál.

De ha csak így elméletben eljátszom a gondolattal, hogy lehetőségem lenne a gyerek apjánál szülni, akkor is eszembe jut, hogy ez úgy lehetséges, hogy aznap pont ügyeletben van... tehát ha velem egyszerre még másik 6 nő szül, akkor azokhoz is rohangál, nem lenne ott folyamatosan, tehát nem olyan idilli a helyzet.

dec. 28. 23:37
 13/18 anonim ***** válasza:
72%

Juhheeee akkor otthon szulnek 😁

Viccet felreteve:

Amugy nem mem akarnam, inlabb fogja a kezem es maszirozza a derekem minthogy utasitasokat mondogatna...

dec. 29. 10:57
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
Uuh szerintem nem szabad. Nalunk volt egy ilyen, sajat feleseget szulesztette, 30 eve tortent. Fogoval akart segiteni... annyira akart segiteni,hogy osszenyomta a fejet es ertelmi fogyatekos lett a kisfiu. Azota a varosban karikazik triciklivel a felnott ferfi. Borzaszto.
dec. 29. 12:23
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

10-es, hol dolgozol?

Én életemben nem találkoztam ilyen szaballyal, a ferjem is es en is orvosok vagyunk, gond nelkul kezelgetjuk egymást kórházban is.

Én egyébként igen, de azzal a feltétellel, hogy legyen valaki még ott, aki gond esetén átveszi az irányítást.

jan. 1. 22:30
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
miért ne? ha már betette, ki is tudja venni.
jan. 3. 09:33
 17/18 anonim ***** válasza:
51%

Kellene egy szavazás: hány áldott állapotban lévő nő várandós és van-e annyi szülész-nőgyógyász ki Őket el tudja látni, családi kötelék nélkül.

Szavazatom: nincs. (Nem véletlen, hogy nőgyógyászati szakrendelések zárnak be szerte az országunkban: finanszírozási hiány miatt)

jan. 4. 11:18
 18/18 anonim ***** válasza:

14.es ceglédi vagy?

Mert itt cegléden pont egy ilyen sztori volt az egyik orvossal :o

jan. 10. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!