Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez normális, vagy érdemes...

Ez normális, vagy érdemes lenne kórházba menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, Boldog karácsonyt mindenkinek! :)

7 hete szültem, programozott császármetszéssel.

Nem volt komplikáció, azóta pihenek, nem erőltettem meg magam. A 6 hetes kontrollon is rendben volt minden. A gyermekágyi vérzésem sem volt vészes egyáltalán, első két hétben volt olyan, mint egy közepesen erős mensi, 5. hétre el is múlt.

(Undorító részletek jönnek)

Viszont ma újra elkezdtem vérezni, nagyon. Mikor elmentem a mosdóba betétet cserélni és leültem a wc-re, a vér úgy folyt belőlem, mintha pisilnék. Ha ülök, felállok, teszek-veszek, a legnagyobb Always betét is tele lesz 20-30 perc alatt, ráadásul ilyen féltenyérnyi alvadt vérdarabok is jönnek.

Nem fáj semmi, nem görcsölök, ez most jelentkezett délután.

Az a problémám, hogy nem az itteni kórházban szültem, hanem Pesten, magánkórházban. Nekem ez azért is volt fontos, hogy olyan orvos vizsgáljon meg, lásson el, akiben maximálisan megbízom, ne olyan, aki épp beesik az ajtón. Ráadásul ünnepek alatt kb. a fű sem nő sehol...

A férjem mondta, hogy ő elvisz Pestre is, ha kérem, de alsóhangon is 1,5 óra az út, annyit nem bírnék ki egy betéttel, félnék, átázom útközben. A pici nyugis baba, de eddig nem hagytuk még huzamosabb ideig másra. Ez egy félnapos túra minimum lenne.

Ti mit csinálnátok?

Lehet, hogy ez még gyermekágyi vérzés, így, közel 2 hónappal a szülés után?

tegnap 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az első szülés utáni menstruációd. Azt mondják, az sokaknak erősebb. Én nem tudom, nekem még nem jött meg azóta.
tegnap 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol ezt olvastam mikor én is megijedtem, hogy elmúlt majd újra jelentkezett a vérzés.

Szerintem ha fájdalmatlan, akkor nem gond. Esetleg telefonálj oda a kórházba, szerintem úgy is segítenek, hogy megnyugodj.

tegnap 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Csaszar utan 2 honapra volt az elso verzesem.. szokasos. Viszont akikkel bent voltam. .. mindenki hosszabb erosebb verzesre panaszkodott
tegnap 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű megjött, nekem is szülés után hét héttel megjött , napra pontosan pedig három évig szoptattam.
tegnap 22:10
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Előző vagyok, a hét hetes babát nem értem miért kellene másra hagyni, foleg egy másfél órás út miatt, mi ilyenkor már a tengerentúlra utaztunk vele repülővel 🙂
tegnap 22:11
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Én inkább bemennék, ha a nőgyógyászati ügyeletre. Ha nagy baj van, inkább nem kockáztatnék.

Az életem többet ér, mint arra rágörcsölni, ki vizsgál meg.

Ha meg nincs baj, az jó, de mondja ki orvos.

tegnap 22:17
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem vinnénk magunkkal egy kórházba a picit. :D

Annak meg nincs értelme, hogy autóztassuk 3-4 órát, üljenek a kocsiban vagy sétáljanak a környéken emiatt. Nem vagyok paramami amúgy, aki azt vallja, hogy szoktatni kell még a levegőhöz is a babát, de most feleslegesen rángatnánk csak.

tegnap 22:19
 8/10 A kérdező kommentje:

Viszont köszönöm a válaszokat, akkor valószínűleg megjött. Csak az volt a fura, hogy semmi hasfájás, derékfájás nincs, szimplán csak vérzek.

Most éjszaka már nem rohangálok ügyeletre, meglátjuk, hogyan alakul a holnap, de így kicsit már nyugodtabb vagyok.

tegnap 22:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Államiba én biztos nem mennék, már az jó ha van valamilyen orvos.
tegnap 22:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Én is félek ettől kicsit, hogy ott mi várna, milyen fogadtatás, ellátás. Mert annak nem látom értelmét, hogy ott ültessenek 2-4 órát a folyosón, majd közöljék, nincs semmi bajom és minek mentem be. :(
tegnap 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!