Ez normális, vagy érdemes lenne kórházba menni?
Sziasztok, Boldog karácsonyt mindenkinek! :)
7 hete szültem, programozott császármetszéssel.
Nem volt komplikáció, azóta pihenek, nem erőltettem meg magam. A 6 hetes kontrollon is rendben volt minden. A gyermekágyi vérzésem sem volt vészes egyáltalán, első két hétben volt olyan, mint egy közepesen erős mensi, 5. hétre el is múlt.
(Undorító részletek jönnek)
Viszont ma újra elkezdtem vérezni, nagyon. Mikor elmentem a mosdóba betétet cserélni és leültem a wc-re, a vér úgy folyt belőlem, mintha pisilnék. Ha ülök, felállok, teszek-veszek, a legnagyobb Always betét is tele lesz 20-30 perc alatt, ráadásul ilyen féltenyérnyi alvadt vérdarabok is jönnek.
Nem fáj semmi, nem görcsölök, ez most jelentkezett délután.
Az a problémám, hogy nem az itteni kórházban szültem, hanem Pesten, magánkórházban. Nekem ez azért is volt fontos, hogy olyan orvos vizsgáljon meg, lásson el, akiben maximálisan megbízom, ne olyan, aki épp beesik az ajtón. Ráadásul ünnepek alatt kb. a fű sem nő sehol...
A férjem mondta, hogy ő elvisz Pestre is, ha kérem, de alsóhangon is 1,5 óra az út, annyit nem bírnék ki egy betéttel, félnék, átázom útközben. A pici nyugis baba, de eddig nem hagytuk még huzamosabb ideig másra. Ez egy félnapos túra minimum lenne.
Ti mit csinálnátok?
Lehet, hogy ez még gyermekágyi vérzés, így, közel 2 hónappal a szülés után?
Mindenhol ezt olvastam mikor én is megijedtem, hogy elmúlt majd újra jelentkezett a vérzés.
Szerintem ha fájdalmatlan, akkor nem gond. Esetleg telefonálj oda a kórházba, szerintem úgy is segítenek, hogy megnyugodj.
Én inkább bemennék, ha a nőgyógyászati ügyeletre. Ha nagy baj van, inkább nem kockáztatnék.
Az életem többet ér, mint arra rágörcsölni, ki vizsgál meg.
Ha meg nincs baj, az jó, de mondja ki orvos.
Nem vinnénk magunkkal egy kórházba a picit. :D
Annak meg nincs értelme, hogy autóztassuk 3-4 órát, üljenek a kocsiban vagy sétáljanak a környéken emiatt. Nem vagyok paramami amúgy, aki azt vallja, hogy szoktatni kell még a levegőhöz is a babát, de most feleslegesen rángatnánk csak.
Viszont köszönöm a válaszokat, akkor valószínűleg megjött. Csak az volt a fura, hogy semmi hasfájás, derékfájás nincs, szimplán csak vérzek.
Most éjszaka már nem rohangálok ügyeletre, meglátjuk, hogyan alakul a holnap, de így kicsit már nyugodtabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!