Kit tudnátok ajánlani az esztergomi kórházban, akinél szülhetnék? Normális és nem 100 ezreket elkérő orvost szeretnék
Dr. Dubecz Dániel. Régen Vácon volt, nála szültem, velem tök jó fej volt és mindenben segítőkész.
A szülésre nem mondott árat, azt mondta neki a lényeg, hogy a terhesgondozásra eljárj rendesen (magánba hozzá).
Szerintem egy nagyon rendes doki.
Nagyon-nagyon régen:),még a Nyírőben szültem Dubecznél,aztán Vácon.
Rendes orvos,maximálisan elégedett voltam.
6-os vagyok.
Mészáros Márta valóban nagyon jó orvos, én is hozzá jártam éveken át, de sajnos nem vállal már szülést 2 éve, most januárban kérdeztem meg tőle.
Viszont Mórocz Angélát ő ajánlotta, megkérdeztem tőle, hogy ha már nála nem szülhetek, tudna-e valakit ajánlani, egyből mondta, hogy persze, megadta Mórocz doktornő elérhetőségét, és mondta, hogy nagyon jó, lelkiismeretes orvosnak tartja, tényleg jó szívvel ajánlja. Eddig nem csalódtam :)
Ha gondolod, privátban adok telefonszámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!