Császáros anyukák hogy működik a császár ?
Figyelt kérdés
Mire számítsak császár után ?
Kórházban? Mit csináljak ? Mit ne csináljak ?
Sebet hogy kezeljem ? Mikor lehet fürödni? Hogyan kell kötötni és mivel?
Újszülött és 2 éves gyerekkel milyen ?
Köszi ha irtok!
Semmit nem tudok semmiről..
tegnapelőtt 20:06
11/20 anonim válasza:
Mivel én alapból vékony testalkatú vagyok így a felépülés is nagyon gyorsan ment , császár után egy héttel már el mentem vásárolni és nehezebb dolgokat is simán emeltem , a hajlásnál kell figyelni szerintem inkább . Akiknek maradt egy kis “has” azoknak szerintem nehezebben gyógyul
12/20 anonim válasza:
Mindent elmondtak elottem. En is javaslom, hogy akarmennyire is faj a felkeles, tenyleg jot tesz, hamarabb gyogyulsz. Kateteres zacskoval a kezemben jarkaltam a folyoson, szurrealis volt.😀 De segitett. Vasarnap csaszaroztak, szerdan mar haza is mehettunk. Viszont keddre mar teljesen jol voltam, lassan de biztosan mozogtam, egyedul furodtem. Persze fajt, de sokkal kevesbe, mint hittem. Ennek 4 honapja. A sebem is szepen gyogyult.
13/20 A kérdező kommentje:
Hat nekem óriási a hasam 😂 nem azért mert kövér vagyok, simán csak nagy a terhes hasam, nyilván van rajta pár plussz kg legalább 3-4 de tuti marad majd nekem is egy kis fityego Haly 😅🥲remelem komplikáció nélkül gyorsan gyógyul ok majd!
tegnap 11:49
14/20 anonim válasza:
#13! Nekem is hatalmas volt, 23 kilót híztam. Fityegett is utána rendesen 😂 De 4 hét alatt lement a nagyja, 6.hetre az egész. Már egész tűrhető. Gondolom, ahogy visszarendeződtek a belsőszervek, vagy nem tudom.
15/20 A kérdező kommentje:
14#
Kilanyomnal 20 kg volt rajtam xd
Most nagyobb a hasam érdekes “csak” 12 kg körül lehet 😂 ki érti ezt 😅👌🏻
tegnap 13:38
16/20 A kérdező kommentje:
* most is kislányt várunk 36+3 🥰
tegnap 13:38
17/20 anonim válasza:
Nekem is hatalmas terhes hasam volt, két héttel a császár után már lapos volt a hasam megint. Én végig őrzőben voltam, 12 óra után állítottak fel, de adtak hozzá fájdalomcsillapítót, úgyhogy fájni nem fájt, inkább égetett meg szúrt a heg. Nekem se a zuhanyt, se az ágyból való felkelést nem mondták, hogy csináljam, a szobatársak segítettek elméleti tanácsokkal. A varrat felszívódó volt, 5 nap után nem látszott a heg (azóta igen, de nem csúnya, hegkezelő krémmel kentem egy évig kb). Otthon még amúgy 4 napig tettem rá kötést, bár amikor a férjem vette, azt mondták nem kell (de a zárón meg rajta volt, hogy költözzem magamnak 2-3 napig), plusz amig a var nem esett le, betadinoztam is. Én amint hazaengedtek a kórházból, minden nap 20 percet sétáltam az utcán (baba nélkül), jól is esett, meg azt mondták, mozogjak sokat. Háton/oldalt egyáltalán nem tudtam feküdni, ami amúgy borzasztó rossz volt, meg a védőnő szerint ezzel biztos lettek összenövéseim, de ez a két póz nagyon fájt, úgyhogy lábtartós fotelben aludtam félig ülve. Ja és a vasat ne hagyd abba, én olyan fehér voltam, mint a bolti zsír.
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
tegnap 16:59
19/20 anonim válasza:
11es vagyok :D én is szülés előtt 74kg voltam és 51el kezdtem a terhességem úgyhogy persze nekem is nagyon nagy volt a vége fele már a hasam és nekem is maradt persze plusz kiló utána de tapasztalatból írtam nem bántásból . Pl az egyik rokonom most szült császárral és o teltebbb alapból neki a császár után meg bent kellett maradnia mert a hastól ami a sebre “lelógott” nem tudott szépen gyógyulni és be gennyesedett utána . Barátnőm ugyan így járt neki is vissza kellett járnia mert o is ugyan úgy járt de ez nyilván eset függő nem mindenki járja így meg
20/20 A kérdező kommentje:
Huhh remelem nekem nem lesz ilyen 🫣
tegnap 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!