Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik idén szültek, és többedik...

Akik idén szültek, és többedik babát, ha nem indult meg magától a kiírtig, mennyit vártak az indítással?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy orvos- és kórházfüggő, de érdekel, nálatok hogy volt?

És rendben ment minden?

dec. 8. 17:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig 1 hetet vár a kórház. Eddig 2x szültem. 1.5 hét múlva vagyok kiírva a harmadik babával és próbálom megbeszélni, hogy karácsony előtt indítsanak, ha addig semmi nem lesz. Nekem mindegyij indított volt.
dec. 8. 18:23
 2/14 anonim ***** válasza:
Sote1-en 41+0 indítottak volna, de előző éjjel beindult. 42+0-ig vissza lehetett volna utasítani, ha nagyon elszánt az ember, de 41. hét után már nagyon erőltetik, hogy indítani kéne.
dec. 8. 18:53
 3/14 anonim ***** válasza:
Fehérváron 41+1-en kellett mennem főorvosi vizitre, hogy eldöntsék mi legyen. Végül elfolyt ott a vizsgálatnál a vizem. Minden embernél más egyébként. Valakinél várnak még egy hetet, de valakinél nem.
dec. 8. 19:04
 4/14 A kérdező kommentje:

Nekem a 3. volt indított, de az 6 éve volt (40+2-nél).

Mára voltam kiírva a 4.babàmmal. Sehol semmi még, egyben vagyunk.

Ma voltam CTG-n, meg UH-oztak, de nem mondtak semmit az indítással

kapcsolatosan. Holnap kell menjek ismét CTG-re, nem tudom, lesz-e ezzel kapcsolatos egyeztetés.

(A CTG-k rendben eddig, viszont több a magzatvíz, a babát meg 4100 g fölé becsülték.)

dec. 8. 19:19
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem 41+0 napon mondta az orvosom, hogy akkor most már nézzünk ki egy napot a héten, de szerencsére a megbeszélt nap előtti éjjel megindult, 41+2-re. Jó nagy baba lett, de minden rendben volt.
dec. 8. 19:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Nálunk kerek betöltött 41.héten indítanak, nem is mérlegelnek egyénekre szabva, hanem ez teljesen egységes. Sőt, azt sem szívlelik, ha visszautasítod az indítást. Szerencsére aztán nekem beindult magától és megszületett 40+3-ra.
dec. 8. 19:43
 7/14 anonim ***** válasza:

Problema nelkul 41 hetesen inditanak, de be kell fekudni max 40+5 napnal.

Korhazankent elter a protokoll.

En befekudtem amugy, de meg aznap magatol elindult, szoval igy nem mentunk el a vegeig, de engem 41 hetesen inditottak volna, mert egyeb gond nem volt.

dec. 8. 20:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Nálam is egy hetet vártak 41. hét betöltésekor kellett volna mennem, de előtte nap elfolyt a vizem
dec. 8. 20:16
 9/14 anonim ***** válasza:

Szintén Fvár. 1 hete szültem.

40+2-n programcsászár lett, nem fordult be. Azt mondták, nem várnak tovább sem a befordulásra, sem arra, hogy magától beinduljon.

dec. 8. 20:42
 10/14 anonim ***** válasza:

Első gyerkőcöt 41+1-en indították 2,5 éve, a másodikat 41+3-on 3 hónapja.

Alapvetően a legtöbb helyen a 41. hét a prtokoll. Akkor már elkezdenek erős nyomást gyakorolni anyukára, hogy ne akarja elutasítani...

dec. 8. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!