Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyíregyházán a Jósa András...

Nyíregyházán a Jósa András kórházban is szokás lekötni a szülő nő lábait?

Figyelt kérdés
Mert itt olyanokat olvastam hogy egyik kórházban lekötik a másikban nem, és ezért érdekelne a nyiregyi kórház mert kb.1 hónap mulva szülök első babámat és teljesen felidegesített ez a dolog. Nem szeretném ha lekötnének attol teljesen bepánikolnék.
2009. jan. 8. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól emlékszem igen. De meg mondom neked őszintén, nekem fel sem tünt. Az utolsó pillanatban, már amikor majdnem kint van a baba akkor alakították át az ágyat szülőággyá. Beszéld meg a dokiddal ezt, vagy a szülésznővel. Nekem az első után annyira fájt a varrás, hogy lehet megrúgtam volna a dokit. (belső varrás) Hagynak vajúdni simán fekve amíg lehet! Én már akkor feküdtem fel az ágyra mikor komoly fájásaim voltak, előtte labdán ültem.

36 hetes

2009. jan. 8. 16:15
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak nekem nincs fogadott dokim hanem simán aki bent lesz annál fogok szülni, de remélem a magam az orvos meg a szülésznö nevében hogy tényleg nem fogom észre venni amikor lekötik a lábam mert akkor komolyan pánikba esem és nem tudom mi lesz:((

Amúgy a szüléstöl nem tartok csak ettől.

2009. jan. 8. 16:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom szerint a szülésznők nagyon aranyosak, szerintem ha megkéred ( akár az ügyeletest) biztos meg tudjátok beszélni! Az elsőnél nekem sem volt fogadott szülésznőm és nagyon rendesek voltak!

Könnyű szülést és ne idegeskedj, sztem nem ezzel fogsz foglalkozni. Bár én csak a hagyományos szülési pozíciót próbáltam, nem is volt igényem másra, ennél meg ugye ez így "szokás"!

2009. jan. 8. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!