Szülés utáni hasleszorítóból melyiket ajánljátok?
Figyelt kérdés
Egy videóban hallottam, hogy a mell alatt érő nadrágos verzió a legjobb, olyat sajnos nem találok. De bármilyen tanácsot elfogadok azoktól, akiknek van tapasztalata ezen a téren. Trollok kérlek kíméljetek, köszönöm.nov. 17. 14:53
11/13 anonim válasza:
#10 kaptam, úgyhogy sajnos nem tudom hol lett véve de sok van fent a neten rendelős oldalakon. Ez szűkebb fazon S-M méret vagyok alapból és a body XS-es. A szülési méretem nem tudom, de jó nagy hasam lett a végére. Szülés után olyan érzés volt mintha minden szervem lötyögne bennem, szóval nekem jól is esett hordani.
12/13 A kérdező kommentje:
#11-es. Akkora kisebb méret az előnyösebb ezekből a hasleszoritokbol? Nem nyomott nagyon. Én most vagyok 37+1 es 106 cm a hasam korfogata.
nov. 23. 14:31
13/13 anonim válasza:
#12 nekem a kisebb méret vált be igen. Az a lényeg, hogy kövesse az alakod formáját és akkor nem nyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!